ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

CULINAR

Iată care sunt cele mai bune condimente anti-îmbătrânire!

Avatar

Publicat

pe

Nu mai este un secret pentru nimeni că oamenii care trăiesc în himalaya se bucură de o sănătatea de invidiat. Secretul lor constă într-o alimentație sănătoasă și bogată în condimente. Iată care sunt aromele culinare care au efect anti-îmbătrânire!

Ceea ce nu știai poate până acum este faptul că folosirea condimentelor te poate ajuta nu numai pentru a da un gust aparte mâncării ci și pentru a te menține sănătos și puternic.

Turmenicul previne cancerul și alzheimerul

Din păcate, tot mai mulți persoane se confruntă cu aceste maladii. Statisticile au arătat că în india, țară unde turmenicul este folosit cu preponderență, cancerul apare cu pânp la 10 ori mai puțin decât în alte țări.

Acest lucru este posibil datorită unei substanțe pe care turmenicul o conține, numit curcumin, aceasta dă culoarea galbenă a acestui condiment ce luptă cu cancerul. Studiile au arătat și că cetățenii în vârstă din india au cel mai mic risc de apariție a alzheimerului.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *