ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

FOTO INCENDIAR! Elodia, EUFORICĂ: „M-am ÎMBĂTAT, BABY…”. SCRISORILE INCREDIBILE trimise de avocată amantului!

Cine ar fi crezut că Elodia, pe lângă pasiunea interzisă pentru un sepepist, mai avea şi un alt „viciu”: băutura?!

Avatar

Publicat

pe

Cine ar fi crezut că Elodia, pe lângă pasiunea interzisă pentru un sepepist, mai avea şi un alt „viciu”: băutura?!… Scrisorile şi imaginile pe care vi le prezentăm azi, în premieră în „ring”, sunt mai mult decât… grăitoare.

Sunt multe scrisori între Elodia şi iubitul său din SPP, în care, pe lângă destăinuiri intime – extrem de intime -, Elodia vorbeşte suspect de mult şi de apăsat despre plăcerea ei aparte pentru… băutură. Vă prezentăm azi, în premieră în „ring”, noi imagini cu Elodia în Dubai, cu câteva zile înaintea misterioasei dispariţii din dimineaţa zilei de 30 august 2007.

În unele, Elodia apare în braţele amantului (vezi mai multe pe ziarulring.ro), în altele, o Elodia dansând cu halba/paharul în mână: o Elodie euforică, o Elodie în extaz! Evident, psihologii/psihiatrii au dreptul primii să se pronunţe, dar totuşi… Ce motiv ar fi avut să bea?!… Pentru că, altfel, Elodia părea o femeie împlinită: familie, copil, un soţ cu statut special (poliţist) şi, pe deasupra, un amant/iubit sepepist detaşat în trupele de elită… ONU.

„Îţi aminteşti prima sticlă de vin băută împreună, prima beţie?”

Răsfoind o parte din zecile de scrisori ale Elodiei adresate amantului din Dubai, aproape la tot pasul dai de cuvântul… băutură. De pildă, o lungă scrisoare din 22 aprilie 2007, una dintre cele mai interesante/stranii scrisori ale Elodiei în care îi vorbeşte iubitului de „prima sticlă de vin băută împreună”, de… „prima beţie”. Scrisoarea începe straniu, aproape suprarealist: „Primăvara asta n-are nici un sens fără tine (n.r.- fără iubitul sepepist, Ilie Cristian)… Soarele ăsta n-are strălucire, nici iarba n-are suficient verde şi, în general, îmi vine să stau pliată în coşul de rufe… în colţul din stânga al băii… fără să mă deranjeze cineva…”.

Şi continuă: „Nu mă lasă o durere insuportabilă în piept, în stomac şi în gândurile despre tine… Nu, nu de-alea urâte, ci acele frânturi de amintiri cu tine…”. Pentru ca foarte repede să se ajungă la… amintiri despre prima beţie (în doi): ” Îţi aminteşti primul nostru sărut?… Prima sticlă de vin băută împreună?… Prima beţie:)))))…”. Restul scrisorii pare desprins dintr-un film XXX. Vom reveni, poate, altă dată (cu sau fără bipuri). Foarte multe bipuri.

„Ne-am îmbătat şi ne-am smiorcăit”

În luna mai 2007, Elodia îi scrie/spune iubitului că s-a îmbătat şi „smiorcăit” împreună cu un prieten al sepepistului. „Hello, iubi… Nici nu mai ţin telefonul la îndemână… Tu oricum nu mă mai suni. Cât despre aseară, m-a ţinut departe de tine prietenul tău (n.r. – din SPP?…) Daniel:)))) El a fost ager şi a auzit telefonul, însă a fost prea târziu. (…) Şi noi ne-am îmbătat aseară… Ne-am îmbătat şi ne-am smiorcăit, fiecare de ale lui… )))))… Mă doare groaznic capul… Deh… Mi-am pierdut antrenamentul, babyshor…”

Advertisement

„Mă făcusem… Vai de capul meu…”

Într-o altă scrisoare, tot din luna mai (27 mai 2007, ora 11.10 AM), Elodia îi povesteşte iubitului de departe cum a fost sunată de o tipă, Cristina (n.r. – stewardesă), pe care o cunoscuse cu două zile înainte, cum a mers la ea la hotel şi cum a băut până… s-a îmbătat. Elodia scrie: „Prin urmare, revenind, m-am dus la ea (n.r. – la Cristina), am băut nişte whisky, am povestit şi apoi am ieşit să mâncăm… Am băut şi nişte vin roşu, că, ce naiba….:)))))… Şi în situaţia asta tu voiai să mai fiu lucidă??????????… Eram pur şi simplu beată… M-am îmbătat, baby… Ca atunci, la Picolo Mondo… Mai ştii???… Din un pic de alcool mă făcusem… Vai de capul meu… Aşa şi acum… M-au apucat toate melancoliile (…) nu ştiu ce să fac, baby… Sincer… O să mor până să treacă anul ăsta!…”. Tulburător pasaj: un joc al sentimentelor, prevestire, predestinare!?…

A băut chiar şi cu o zi înainte să ajungă în Dubai, în braţele iubitului…

Într-o scrisoare din iulie (n.r. – 3 iulie 2007, ora 1:55 PM), Elodia îi spune iubitului de departe: „Mmmmm! Abia aştept să mănânc cu tine, baby…:) Mi-e dor să descântăm o masă… Să bem vin… Să simt tăria coniacului… Şi apoi să-şi simt ţie gustul”. Pentru ca într-o scrisoare din 18 august 2007 (ora 12.59 AM, la miezul nopţii, cu o zi înainte de a ajunge în Dubai, în braţele iubitului său sepepist şi cu 11 zile înainte de dispariţie), Elodia vorbeşte din nou despre băutură. „Uite, baby, cât e ceasul… Mâine ne vedem… Mâine voi fi cu tine… Mâine… da, mâine în sfârşit ne întâlnim… Ştiu că e târziu şi că am băut cu Cristina (n.r. – prietena stewardesă împreună cu care a fost în Dubai) până la ora asta, dar tu trebuie să ştii cum e cu băutura până la ore târzii…”. Putea Elodia să se dedubleze atât de bine încât, dincolo de pasiunea pentru amant şi băutură, să pară şi avocată respectabilă, şi soţie, şi mamă iubitoare? Există, cu siguranţă, specialişti care pot răspunde la această întrebare.

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/223312/Elodia-euforica-M-am-imbatat-baby-Avocata-disparuta-ii-povesteste-iubitului-din-SPP-mai-multe-aventuri-bahice-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *