ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Femeie incendiată: Totul a pornit de la un conflict verbal cu un bărbat

Avatar

Publicat

pe

Femeia incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6 a avut un conflict verbal care a degenerat într-o agresiune fizică cu un bărbat, presupusul autor al crimei, a declarat luni un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei (…) Nu pare un conflict spontan (…) Din păcate nu vă pot oferi semnalmentele presupusului agresor. Trupul victimei a fost ridicat şi dus la INML şi se va efectua autopsia”, a afirmat procurorul Anghel Alexandru.

Administratorul blocului

Potrivit unor surse judiciare, femeia incendiată este administratorul blocului unde a avut loc incidentul. În urma analizării înregistrărilor de pe camerele video din zonă, anchetatorii cunosc identitatea agresorului, acesta fiind căutat la această oră.

O femeie a decedat, luni, după ce a fost stropită cu benzină şi i s-a dat foc în scara unui bloc din Sectorul 6, a anunţat Poliţia Capitalei.

Din primele informaţii, în jurul orei 8,30, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6 o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc.

Poliţiştii au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor, care au lichidat incendiul. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *