ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

EXCLUSIV – Petrus Roman are LIPICI la fete

Avatar

Publicat

pe

Succesul în familia fostului premier Petre Roman se transmite genetic. Fiul celebrului om politic a moştenit de la tatăl său charisma şi zâmbetul cuceritor. Petrus are deja multe admiratoare în Muntenegru, unde Petre şi Silvia l-au dus pentru prima dată. Familia Roman şi-a petrecut vacanţa de două săptămâni împreună cu câţiva prieteni apropiaţi din Timişoara.

Petre Roman l-a învăţat pe Petrus să înoate şi l-a băgat zilnic în apă, dimineaţa, pe la 8.00, şi seara, după ora 18.00. Interesul lui cel mai mare era pentru ceilalţi copii. Petrus a făcut furori în rândul fetelor care îl luau în braţe. Petre şi Silvia au înotat şi ei, apoi au mers împreună cu prichindelul pe munte.

La ziua surorii lui Petre Roman, Carmen, au fost invitate numai fete, iar Silvia s-a dus cu Petrus, care a fost atracţia petrecerii.

„Muntenegru este o ţară a munţilor, deşi este o ţară faimoasă pentru mare. Mi se pare că e cel mai frumos loc din Mediterană. Nu era niciodată foarte cald, fiind între munte şi mare.

Când am urcat pe munte, unde era mai răcoare, ne-am dus cu Petrus în parcul naţional Lovcen, deosebit de frumos. Cu mai mulţi ani în urmă, acolo s-a filmat «Winnetou», un film despre o legendară căpetenie indiană. Am urcat la 1.600 m altitudine, unde există un celebru restaurant elegant.

Silvia i-a cumpărat lui Petrus o bărcuţă cu un diametru de un metru şi ceva. L-am pus pe mare şi l-am plimbat cu bărcuţa. Era foarte încântat de această plimbare.”,
 Petre Roman.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *