ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ea este Rapunzel în viața reală. Cum arată Anastasyia după ce nu s-a tuns timp de 15 ani

Avatar

Publicat

pe

Fetele și doamnele, de obicei, consideră podoaba capilară una din cele mai mari bogății personale, și trebuie să recunoaștem că o femeie cu părul lung este mult mai apetisantă și sexy. Toate își doresc și poate chiar o vor invidia pe Anastasiya Sidorova pentru părul pe care îl are în acest moment.

Ea este Rapunzel în viața reală

Aceasta este o poveste despre o femeie care a fost lovită de o boală care a afectat cel mai prețios atu al oricărei femei, părul și modul în care a luptat înapoi și a predominat. Această Rapunzel în viață a explicat că nu a avut întotdeauna acest păr roșu mare, și-a recunoscut problemele cu suferința de alopecie, o condiției debilitante (chelie). Anastasiya Sidorova se laudă acum cu un păr de invidiat la 23 de ani, dar a povestit recent cum suferea de chelie de la 18 ani. Aceasta a este povestea recuperării Anastasiei, care acum a trecut pe modelul de șampon Pantene, apărând în reclame în reviste rusești. Pe pagina ei de Instagram a spus:

„Astăzi am măsurat lungimea părului pentru prima dată. Nu mi-am niciodatăe această întrebare, dar există o mulțime de întrebări. Deci, lungimea părului este de 106 cm.”

Cum arată Anastasyia după ce nu s-a tuns timp de 15 ani

Ea este Rapunzel în viața reală. Cum arată Anastasyia după ce nu s-a tuns timp de 15 ani

La 18 ani, părul Anastasiyei a început să cadă după un diagnostic de „alopecie androgenetică”. Rezultatele pe care le-a obținut sunt uimitoare. După 5 ani, are o împletitură groasă care îi cade sub talie, un contract cu Pantene și 350.000 de urmăritori pe Instagram. Boala a ajutat-o pe Nastya să aleagă o profesie. Acum este „tricholog cosmetic” și ajută oamenii care visează la părul lung. Din propria experiență, a fost convinsă că o abordare complexă este importantă atunci când aveți grijă de păr.

Recomandările Anastasiya fetelor care visează părul lung sunt următoarele:

  • Mențineți echilibrul în alimente și renunțați la diete
  • Evitați stresul
  • Găsiți produse specifice tipului dvs. de păr
  • Folosiți măști hrănitoare de cel puțin 2 ori pe săptămână
  • Folosiți diferite uleiuri.

Unul dintre cele mai bune tratamente pentru păr este uleiul de avocado. Trebuie să fiți de acord că un specialist care dovedește eficacitatea sfatului ei însuși merită încredere. Mai mult, nu numai că este populară printre oamenii care visează la părul lung, dar și în rândul cunoscătorilor frumuseții feminine. Până la urmă, portretele ei sunt izbitoare cu tandrețe și eleganță.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *