ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dinu Patriciu, de la RELAŢII AMOROASE pe FUNCŢII până la cele PE BANI

Afaceristul Dinu Patriciu se pare că a îmbinat utilul cu plăcerile fizice până la ultimul leu.

Avatar

Publicat

pe

Afaceristul Dinu Patriciu se pare că a îmbinat utilul cu plăcerile fizice până la ultimul leu.

Potrivit presei şi surselor noastre, acesta a pus în funcţii înalte, în firmele sale, femei care au trecut deseori şi prin patul lui. În funcţie de interese şi inteligenţă, unele s-au ales cu averi şi chiar cu administrarea banilor săi, iar altele, doar cu „mărunţiş”.

Motivul declinului financiar al lui Dinu Patriciu se pare că are la bază nu un „management defectuos”, ci mai degrabă unul „amoros”. O sursă care susţine că a urmărit îndeaproape „epopeea” Patriciu ne-a confirmat o bună parte din articolele apărute în presă despre femeile din istoria apropiată a omului de afaceri şi despre „ungerea” lor în funcţii de conducere la firmele acestuia. Cea care se pare că a devenit mâna dreaptă a afaceristului este Melanie Chen, o chinezoaică despre care sursa noastră susţine că „Dinu Patriciu a cunoscut-o atunci când s-a făcut vânzarea Rompetrol. Ea era la firma de consultanţă care s-a ocupat de tranzacţie. Asta se întâmpla în 2011”. Potrivit presei, relaţia a continuat şi a produs schimbări majore în sfera financiară a familiei Patriciu. „El i-a făcut o procură lui Melanie prin care ea are drept de semnătură pe absolut tot ce înseamnă holding, bani. Adică dirijează tot. Îi administrează şi banii din buzunar. Dacă se întâmplă să nu fie plătite facturile la Snagov, el o sună şi ea îi transferă lui bani din cont. Deci ea este titularul de drept al banilor. Tot ce se face este cu acordul ei”, ne-a declarat sursa.

Întâlniri contracost cu o cântăreaţă şi cu o femeie din Cluj?

Mărturisirile despre viaţa zbuciumată a celui care a fost unul dintre cei mai puternici oameni din România continuă cu două cazuri „bizare” pe linie amoroasă. „Din noiembrie 2011 şi până în martie 2012, venea la el în birou una de la Cluj căreia îi dădea 1.000 de euro pe noapte. A fost văzută la el la birou călare pe el, apoi o ducea la Snagov, unde rămânea peste noapte. Venea cam de două ori pe săptămână. Mai este şi o cântăreaţă căreia îi dădea 3.000 pe lună”, ne-a declarat sursa. Mai mult, jurnaliştii de la „Naţional” susţin că afaceristul a avut printre „victime” şi stewardese. Dintre acestea, singura care ar fi profitat este Diana Gurău, care a primit de la Patriciu o casă, ceasuri de aur şi bani în cont.

„Fostă iubită”, actuală secretară?

Alte două doamne care au rămas în preajma lui Patriciu pe scaune moi au fost Diana Flutur şi Gabriela Isac. În cazul primei femei, se pare că a avut, pe lângă o relaţie intimă, şi una profesională. „Dianei Flutur i-a făcut agenţia de publicitate Odissay în care Diana avea 40% şi Dinu, 60%. Această firmă se ocupa de toate mărcile din cadrul «Adevărul», iar când a început să scârţâie treaba acolo, a pus-o pe Diana să execute mărcile «Adevărul» prin Odissay, unde trustul era dator. Atunci, mărcile «Adevărul» au fost scoase la vânzare şi le-ar fi cumpărat tot el”, susţine sursa pentru „ring”. Cât despre Gabriela Isac, aceeaşi persoană ne-a declarat că „este o fostă iubită de-a lui din tinereţe care acum este secretara lui personală. Pe ea a băgat-o într-o firmă în care s-a transformat Odissay. Tot aici este acum şi Diana Flutur”.

Executat silit de patru ori de presupusa amantă

Ziariştii de la „Naţional” sugerează că Dinu Patriciu ar fi conceput un plan împreună cu presupusa amantă Melanie Anne Chen pentru a scăpa de banii pe care -i are, în detrimentul soţiei, cu care se află în proces de divorţ. Un argument în sprijinul acestei ipoteze l-ar putea reprezenta multiplele executări silite pe care DP Holding SA, cu sediul în Elveţia şi manageriată de Melanie Anne Chen, le-a câştigat împotriva lui Dinu Patriciu, chiar cel care deţine respectiva companie. Mai precis, în martie, Judecătoria Sectorului 1 şi Judecătoria Buftea au admis cererile de executare silită a lui Dinu Patriciu formulate de DP Holding SA. Istoria s-a repetat şi în lunile aprilie şi mai, când judecătoriile sectoarelor 5 şi 2 au dat „undă verde” executării silite a lui Patriciu la cererea aceleiaşi companii.

Advertisement

Surprins acasă la chinezoaică?

Melanie Anne Chen are domiciliul în Londra, într-o vilă ce valorează, potrivit unor site-uri de specialitate, aproximativ 2,9 miliarde de euro. Este vorba despre casa în care aceasta a locuit cu fostul soţ de care a divorţat în 2009 şi unde, potrivit „Cancan”, Dinu Patriciu a înnoptat, anul trecut, împreună cu ea, fix cu o zi înainte să se ducă la consultaţii la un spital din Milano. De asemenea, Mediafax a dezvăluit că Patriciu şi-a gajat tablouri din colecţia personală, cumpărate cu peste 2 milioane de euro, către firme pe care le controlează şi către Melanie.

„Teodora Baltag, dintr-o simplă secretară de la el de la birou, după ce a întreţinut relaţii sexuale, a făcut-o directoare de fundaţie.” – SURSE

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/225609/Dinu-Patriciu-de-la-RELATII-AMOROASE-pe-FUNCTII-pana-la-cele-PE-BANI

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *