ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Dieta de 36 de ore | Cum să scapi de burtă în doar o zi șI jumătate

Dr. Mindy Pelz a dezvăluit o „metodă de post de 36 de ore” despre care se spune că ajută la pierderea rapidă a grăsimii de pe abdomen

Avatar

Publicat

pe

Dr. Mindy Pelz a dezvăluit o „metodă de post de 36 de ore” despre care se spune că ajută la pierderea rapidă a grăsimii de pe abdomen. Expertul în nutriție și medicină funcțională a vorbit în cadrul unui podcast despre beneficiile acestei diete.

Pentru că vara și-a intrat deja în drepturi, foarte multe doamne și domnișoare sunt în căutarea unei diete rapide, pentru a arăta perfect în costumul de baie.

În cel mai recent episod din podcastul „Diary Of A CEO Încerci să slăbești rapid?”, un medic a dezvăluit o „metodă de post de 36 de ore” care te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe abdomen.

Doctorul a susținut că metoda este una dintre cele mai intense forme de dietă. Cum funcționează? Ei bine, timp de 36 de ore trebuie să postești. După lunga perioadă de post, puteți mânca timp de douăsprezece ore fără restricții. Aportul restricționat de calorii are un efect imediat, deoarece deficitul energetic este imens. De fapt, dieta a avut efecte pozitive asupra sănătății.

„Deci această metodă este probabil preferata mea pentru acei oameni care doresc să slăbească. Cercetările au arătat că un post de 36 de ore a început să elimine pierderea în greutate și a început cu greutatea în jurul abdomenului”, a spus Dr. Mindy.

În continuare expertul a oferit mai multe detalii despre studiu și a explicat că, după post, în principal, oamenii au pierdut grăsimea de pe abdomen.

Advertisement

Ce să nu mănânci seara ca să scapi de burtă într-o săptămână

Pentru a nu stoca grăsimile seara, pe fese şi abdomen, evită alimentele nesănătoase la cină şi dormi suficient. De asemenea, lipsa somnului îngraşă. Meniul ideal de seară se compune dintr-o porţie mică de legume verzi, cu ulei de colza sau de măsline şi 90 g de carne slabă sau peşte. Ca desert, un iaurt naural sau brânză de vaci. Limitează sarea care creşte apetitul şi favorizează retenția de apă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *