ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De dragul fetiţei, soţia lui Connect-R amână REVENIREA pe scenă

Avatar

Publicat

pe

Aşa cum „ring” a dezvăluit în exclusivitate că DJ Sava şi Raluka vor colabora până în primăvara acestui an, iată că, datorită succesului pe care l-au avut cu piesa „Aroma”, cei doi au hotărât să meargă mai departe în aceeaşi formulă, cel puţin până în septembrie.

De când Misha a devenit soţia lui Connect-R, între timp devenind şi mămică, lucrurile au luat o altă întorsătură… Ea a renunţat la cariera muzicală, punând pe primul loc sănătatea ei şi a copilului; DJ Sava, cel care a adus-o pe Misha în studioul lui Connect-R, a rămas fără solistă, iar Raluka, fosta colaboratoarea a DJ-ului, a lăsat cariera solo pe locul doi şi s-a ocupat exclusiv de promovarea piesei „Aroma”, marca Rappion’On Production. La momentul respectiv, artista ne-a împărtăşit că ea şi DJ Sava vor colabora până în primvăra acestui an, imediat după naştere existând posibilitatea ca Misha să revină pe scenă. Cum piesa a fost un adevărat succes, iar Misha nu este pregătită să revină la viaţa de artist, Raluka şi DJ Sava şi-au prelungit contractul de colaborare.
„E posibil să revin cu Misha”

Atât DJ Sava, cât şi Raluka ne-au dezvăluit că, deşi, iniţial, au discutat să lucreze împreună doar până în primăvară, iată să socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar ei au un nou contract de colaborare valabil până în toamnă, când există posibilitatea ca soţia lui Connect-R să revină în peisaj alături de DJ Sava. „Nu ştiu cum vor evolua lucrurile. Acum lucrăm la o piesă, săptămâna viitoare poate o lansăm. Nu ştiu nimic concret. Eu şi Raluka aveam contract până în mai, acum am discutat, din nou, şi mergem la concerte împreună până în septembrie. Să se înţeleagă, până în septembrie ca proiect de scenă, de piesă nu pot să vorbesc până nu ştiu ceva concret. Discuţia a fost să revin cu Misha în toamnă, nimic nu e exclus, dar vom vedea”, ne-a recunoscut DJ Sava.

„Pe lângă cariera solo e şi colaborarea cu DJ Sava. Ideea e că s-a mai prelungit colaborarea, iar la vară vom fi în aceeaşi formulă.” – RALUCA NISTOR

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *