ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

De ce e bine sa crezi in Dumnezeu

Avatar

Publicat

pe

Fericirea este relativă și depinde de o sumă de factori. Nu-i putem controla pe toți. A fi fericit și mulțumit de viața ta este o chestiune extrem de relativă și este o realitate aboslută faptul că nu suntem fericiți tot timpul, nici unul dintre noi.

Momentele grele sunt deseori mai dese decât cele calme È™i bune, iar fericirea este, în bună măsură, o chestiune o alegere personală. În toată realitatea noastră de zi cu zi intervine Dumnezeu. Nu direct, pentru că avem posibilitatea de a alege È™i de a face conform propriilor noastre decizii, dar credinÈ›a în Dumnezeu, manifestată în cele mai variate formele ale sale este în esență o cautare a fericirii, o dovadă de speranță È™i (posibila) garanÈ›ie a unui suport.

1. Nu subestima puterea credinÈ›ei. Ateii spun că Dumnezeu nu există È™i pot oferi argumente solide în favoarea opiniei lor. Dar adevărul este că, a crede în Dumnezeu poate da speranță acolo unde nimic altceva nu mai poate face nimic, acolo unde realitatea pare copleÈ™itoare, iar greutățile de netrecut. Este cert că absenÈ›a credinÈ›ei lasă o gaură în conÈ™tiinÈ›a omului, un gol care nu poate fi acoperit niciodată, cu nimic. Poate să fie tocmai asta dovada existenÈ›ei lui Dumnezeu. Vezi continuarea AICI

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *