ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Trucul genial folosit de un pasager pentru a păstra un loc liber în avion lângă el. A reușit să aibă un zbor mult mai confortabil

Avatar

Publicat

pe

Știai că poți păstra un loc liber în avion lângă tine? Nu este tocmai o idee atât de bună pentru ceilalți pasageri, dar te poate ajuta. Un bărbat a folosit deja acest truc și se pare că a și funcționat.

Trucul genial folosit de un pasager pentru a păstra un loc liber în avion lângă el

Despre ce este vorba? Atunci când călătorești cu avionul la clasa economică, scenariul de vis este să ai lângă tine un loc liber în care să-ți poți lăsa lucrurile și să te întinzi. De câte ori se și întâmplă asta?

De cele mai multe ori, companiile aeriene cu buget redus vor să umple avioanele pentru profit. Astfel, sunt șanse mari ca mai mereu, locul de lângă tine să fie ocupat. Foarte rar există șansa să te bucuri de mai mult spațiu.

Un pasager însă a fost creativ și s-a gândit la un truc genial astfel încât să poată păstra un loc liber în avion lângă el. Vorbim despre metodă cât se poate de amuzantă, dar enervată pentru ceilalți, arată Mirror.

Bărbatul s-a îmbarcat la bordul unui zbor al Southwest Airlines, o companie americană care are o politică a locurilor deschise. Spre deosebire de companiile aeriene de buget, care insistă să te așezi în locul care ți-a fost alocat sau să plătești pentru a alege un nou loc, compania americană îți permite să alegi unde să te așezi atunci când urci la bordul aeronavei.

“Odată urcat la bord, alegeți pur și simplu orice loc disponibil și depozitați bagajele de mână în compartimentul de deasupra capului sau sub scaunul din fața dumneavoastră”, se arată într-o declarație de pe site-ul companiei aeriene Southwest.

Advertisement

Cum i-a păcălit bărbatul pe restul pasagerilor

Cum a reușit bărbatul să aibă un loc liber în avion lângă el? Și-a folosit brațele, împreună cu o jachetă și o șapcă, pentru a construi o figură asemănătoare unui manechin pe scaunul de lângă el.

Deși figurina îmbrăcată în stofă nu avea să reziste prea mult la o privire mai atentă, aceasta avea o formă umană suficientă pentru a păcăli un trecător neobservator. Iar întreg momentul a fost filmat.

Și nu e prima oară când un pasager face astfel de lucruri pentru a obține un loc liber lângă el. La începutul acestui an, o celebră influenceriță de pe TikTok și prietenul ei au recurs la un alt truc pentru a obține mai mult spațiu în avion. Aceasta se prefăcea că are un bebeluș pe scaun lângă ea și partenerul ei. Iar mulți chiar au crezut-o.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *