ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dan Negru: „Lazarov m-a invatat sa nu ma dau mare cu audientele”

Avatar

Publicat

pe

Realizatorul show-ului „Te pui cu blondele?”, de la Antena 1, ieşit lider de audienţă şi în luna ianuarie, cu o medie de 876.000 de telespectatori pe minut la fiecare dintre cele trei difuzări, e fericit că rămâne „regele divertismentului TV”, însă îşi păstrează calmul: „Lazarov ne-a învăţat să nu ne lăudăm niciodată”.

De ani buni, Dan Negru e de neînvins pe partea de audienţe cu show-urile lui de divertisment. În timp ce alte emisiuni se prăbuşesc în ochii telespectatorilor, Dan Negru îşi păstrează acelaşi public fidel care şi în luna ianuarie l-a făcut să fie încă o dată lider de audienţă cu emisiunea „Te pui cu blondele?”.

Audienţa reflectă munca din spatele unui show
Realizatorul TV mărturiseşte, pentru „ring”, că se aştepta să rămână lider: „« Te pui cu blondele?» e cea mai longevivă emisiune de divertisment de la noi. Combinaţia dintre un show de succes şi o staţie de televiziune ca Antena 1 a dus la ce vedem în audienţe”. Dan Negru consideră însă că nu e bine să te lauzi niciodată cu audienţele pe care le faci, acesta fiind un lucru pe care l-a învăţat de la „părintele” divertismentului TV, regretatul producător Valeriu Lazarov. „Tot timpul am evitat să mă dau mare cu audienţele. Valeriu Lazarov ne-a sfătuit întotdeauna să nu ne lăudăm cu audienţa pe care o facem, să ne vedem de treabă şi să muncim cât de profesionist putem. Că după aceea se vede şi în audienţe, asta nu poate decât să mă bucure. Acelaşi lucru îi îndemn şi pe colegii mei de breaslă”, a mai spus el.

Exclus să prezinte şi la TVR
Prime TV, televiziunea de peste Prut, va aduce şi în România, la televiziunea publică, show-ul „Fabrica de staruri”. Emisiunea va fi transmisă de la Chişinău în România şi Republica Moldova. Dan Negru este unul dintre cei care au prezentat emisiunea. „N-am decât cuvinte de bine despre această producţie. Nu ştiu cine va prezenta la noi. Dacă va avea nevoie de sfaturi, i le voi da cu cea mai mare plăcere. Nu se pune problema să o prezint eu, pentru că sunt la Antena 1”, a mai spus Dan pentru „ring”.

I-a dăruit Dariei tort cu Albă-ca-Zăpada
Sâmbătă, Dan Negru a sărbătorit ziua de naştere a fiicei lui, care a împlinit doi ani. Realizatorul TV împreună cu soţia lui, Codruţa, i-au oferit Dariei o petrecere pe care au pregătit-o până în cel mai mic detaliu. „I-am făcut fetiţei un tort superb cu Albă-ca-Zăpada. Viorica, cea care l-a preparat, este o adevărată artistă”, a mai spus, pentru „ring”, Dan Negru.

Top 10 emisiuni de divertisment
1. „Te pui cu blondele” (Antena 1), rating 8,3%
2. „Happy Hour” (ProTV), 6,3%
3. „Între prieteni” (Antena 1), 5,5%
4. „Acces Direct” (Antena 1), 5,4%
5. „O dată-n viaţă” (TVR 1), 3,9%
6. „Dănutz SRL” (TVR 1), 3,4%
7. „Vrei să fii milionar” (Kanal D), 3,3%
8. „Superbingo Metropolis” (Antena 1), 3,2%
9. „Ne vedem la TVR” (TVR 1), 2,8%
10. „Cireaşa de pe tort” (Prima TV), 2,8

„ÎnTrecerea anilor” (TVR 1) se află pe locul 11 (2,6%), „Drept la ţintă” (Kanal D) – pe 13 (2,5%), „Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1) – pe 16 (2,4%) şi „Un show păcătos” (Antena 1) – pe 19 (1,8%).

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *