ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Cum ne îmbrăcăm la prima întâlnire pentru a arăta impecabil

Avatar

Publicat

pe

Prima întâlnire poate fi, pentru multe femei, un motiv de stres. De ce ? Datorită faptului că trebuie să arătăm impecabil.

Dacă și tu plănuiești o întâlnire romantică în viitorul apropiat, iată ce trebuie să porți și ce să eviți atunci când vine vorba de ținute.

În primul rând, trebuie să fii tu și să porți ceea ce consideri că te definește. Nu te axa pe articole vestimentare în trend, dar care nu ți se potrivesc. Mizează pe simplitate și pe ceea ce îți vine bine și, cu siguranță vei primi aprecierea tuturor și, mai ales, a persoanei lângă care îți petreci timpul la întâlnire.

Mergi pe ținute casual sau elegante

O ținută „all black” nu poate da greș niciodată. Așadar, optează pentru o rochiță neagră, simplă și o pereche de pantofi fie negri sau colorați. Personalizează-ți ținuta așa cum consideri, fie prin accesorii simple, ce întregesc outfitul tău, fie prin ceva supradimensionat, ca de exemplu un colier colorat, care să scoată ținuta din anonimat și să-ți ofere o pată de culoare.

De asemenea, dacă nu ești adepta rochiilor, poți îmbrăca o pereche de panaloni clasici, negri și o cămasă. Dacă nu îți plac tocurile poți oricând să încalți ceva comod,casual, cu talpă joasă. În fond, eleganța nu ține de tocuri, ci de modul în care știi să îți completezi ținuta cu încălțările potrivite.

Evită hainele vulgare

Atunci când decizi să te vezi cu cineva, mai ales când vine vorba de o persoană pe care o vezi pentru prima dată, trebuie să eviți hainele vulgare, care lasă totul la vedere. Persoana de lângă tine s-ar putea să își facă o impresie greșită despre tine și…să nu-și mai dorească o a doua întâlnire.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *