ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Cine își poartă ghinion în funcție de zodie

Avatar

Publicat

pe

Compatibilitatea între zodii este un fapt real È™i ne poate ajuta să ne alegem prietenii mult mai bine. Dacă ai simÈ›it uneori că alături de o persoană poÈ›i să faci orice, aceasta transmiÈ›ându-È›i doar energie pozitivă È™i veselie, atunci înseamnă că există o legătură astrologică între voi, iar planetele voastre se aliniază perfect.

TotuÈ™i există È™i persoane cu care pur È™i simplu nu te poÈ›i înÈ›elege. Temperamentul tău diferit te face să consideri aceste persoane îngrozitoare, deÈ™i alÈ›i oameni pot avea o părere foarte bună despre ele. Nu poÈ›i fi prieten cu toată lumea, asta e clar. De aceea, trebuie să È™tii care sunt zodiile în jurul cărora totul îÈ›i merge prost. În acest mod, poÈ›i să eviÈ›i situaÈ›iile neplăcute È™i să îÈ›i alegi prietenii cu care vei avea o relaÈ›ie productivă.

Iată cine îÈ›i poartă ghinion în funcÈ›ie de zodie!

Berbec: Balanță

Tu eÈ™ti întotdeauna omul potrivit la momentul potrivit. ÎÈ›i place să te implici în ceea ce faci È™i să acÈ›ionezi la timp. Cu o Balanță în jurul tău, fii sigur că acest lucru o să se schimbe È™i o să începi să fii la fel de indecis ca aceasta. Încearcă să stai departe de această zodie, în special la serviciu, deoarece te va trage în jos de fiecare dată. Vezi continuarea AICI

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *