ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Cristina Spatar intra in CONCEDIU maternal PREOCUPARI. Inainte de cezariana, artista se vopseste si isi face manichiura

Avatar

Publicat

pe

Cântăreaţa Cristina Spătar va naşte mâine, prin cezariană, un băieţel care va purta numele Albert Ionescu. Pentru a fi aproape de micuţul ei, artista şi-a ascultat soţul şi a refuzat toate concertele propuse, preferând să fie alături de familie.

Înainte de a se interna în spital, cântăreaţa şi-a propus să fie o mămică frumoasă: „E normal să mă îngrijesc. Mă voi duce la salonul de frumuseţe pentru că după aceea nu voi mai avea timp. Vreau să mă vopsesc şi să-mi fac manichiura. Miercuri mă internez la «Regina Maria». Voi sta în spital până sâmbătă”.

Soacra va fi bonă

„Am încercat să las toate treburile rezolvate: de la menajeră, să ştie ce are de făcut, până la muzică. Sora mea n-a putut să vină din Italia, pentru că are şi ea treburile ei. Oricum, o am pe soacra mea, care mă va ajuta. Momentan, nu voi angaja bonă. O să avem noi grijă de el”, ne-a spus artista. În ceea ce priveşte locul în care a decis să nască, e mai mult decât încântată de alegere: „Rezerva e foarte elegantă, ca o cameră de cinci stele. Alin va fi alături de mine cât timp voi sta în spital”.

Revelion la munte

Coincidenţă sau nu, cumnata Cristinei a născut în urmă cu o lună, aducând pe lume o fetiţă. Profitând de situaţie, cele două familii plănuiesc să-şi petreacă sărbătorile împreună. „M-au sunat să-mi propună concerte de revelion, dar Alin nu mă lasă, mi-a zis să stau acasă. Şi cumnata mea a născut de curând, aşa că vom petrece împreună, fie la munte, fie acasă la noi”, a recunoscut artista.

Advertisement

Caută pământ

Pentru că familia are un nou membru, Cristina şi soţul ei vor un spaţiu mai mare pentru căminul lor. „Alin s-a apucat deja să caute teren să ne facem casă. Cred că ne vom lua pământ undeva în afara Bucureştiului”, a adăugat vedeta.

Slăbeşte pe bandă

Solista a luat deja legătura cu un nutriţionist, fiind nerăbdătoare să revină la greutatea pe care o avea înainte să rămână gravidă. „Nutriţionistul îmi va adapta o dietă care să mi se potrivească. Am şi o sală amenajată cu aparate, iar cel mai mult îmi place să alerg pe bandă”, a declarat Cristina.

5 luni şi-a propus artista să stea acasă alături de familia ei, urmând să-şi reia cariera muzicală în februarie 2010.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *