ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cleopatra Stratan o imită pe Vulpița. Ce spune despre pseudo-vedeta de la Acces Direct

Avatar

Publicat

pe

Cleopatra Stratan respectă, la rândul său, regulile stricte impuse de autoritățile din România, pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Și pentri că stă în casă, Cleopatra Stratan și-a găsit vreme pentru a parodia ceea ce la Acces Direct se difuzează întruna: Vulpița, un reality-show gustat de telespectatorii Antenei, dar sancționat de CNA.

Cleopatra Stratan o imită pe Vulpița

Cleopatra Stratan se ia astfel la ”trântă” cu Viorel, spre amuzamentul celor prezenți alături de ea.

”Viorele, gata, s-o încheiat între noi!”, spune, teatral, Cleopatra, iar pe fundal se aude…”ho, fă, stai…”.

”Stai, că acum mă ridic eu la 90 de grade, gata, s-o încheiet”, mai spune din nou, Cleopatra.

Cine este Vulpița de la Acces Direct

Vulpița și Viorel din Vaslui sunt acum cunoscuți de o țară întreagă. Veronica Stegaru, pe numele ei din buletin, are 22 de ani și a venit la televizor să i se facă dreptate. A acuzat mai mulți bărbați că ar fi abuzat-o și răpit-o, dar în cele din urmă a recunoscut că nu e așa. Este supărată și pe părinții soțului care îi cresc fetița.

“Ne-ai făcut de râs în toată România”, a transmis bunica Ilina Stegaru, soacra Veronicăi. Protecția Copilului s-a decis, de asemenea, să vadă care este de fapt, situația reală cu micuța lăsată în grija bunicilor, în timp ce cei doi s-au stabilit la București. Ilinca Stegaru a semnat și un act potrivit căruia își asumă toată răspunderea, alături de soțul ei.

Advertisement

Tânăra s-a apucat, mai nou, și de muzică. Aceasta a apărut recent într-un videoclip alături de cineva deja cunoscut, și anume, Axinte. Melodia acesteia se numește, cum altfel, ”Melodia Vulpiței”.

Povestea Vulpiței și a lui Viorel a făcut înconjurul țării și chiar a ajuns un serial. Cei doi soți sunt mereu prezenți pe canapelele emisiunii Acces Direct, a cărei prezentatoare este Mirela Vaida.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *