ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este și cum arată iubita lui Codin Maticiuc. Singura imagine cu cea care l-a făcut tată

Avatar

Publicat

pe

Codin Maticiuc, om de afaceri, cunoscut drept ”crai de Dorobanți”, a devenit tată pentru prima dată. Discret cu viața sa privată, a preferat să nu spună prea multe despre iubita sa, mai cu seamă atunci când femeia i-a adus pe lume primul copil. Cu toate acestea, de fericire, a scăpat pe internet o imagine cu ea, ținând-o în brațe pe fetița lor, Smaranda.

Cine este și cum arată iubita lui Codin Maticiuc?

Codin Maticiuc(39 de ani) a devenit tată pentru prima dată pe 5 aprilie, în pofida statutului său de ”crai de Dorobanți”. Afaceristul a postat, în mediul online, prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit și că va purta numele Smaranda. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”, a declarat Maticiuc la Antena 1.

În dreptul fotografiei, vedeta a scris: ”Nu-ți face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te așteptam”. Însă, de la această dezvăluire, nimic altceva, iar curiozitatea oamenilor s-a extins de la bebelușă la femeia care i-a dăruit-o, căci Maticiuc o ține pe tânără departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta a postat prima imagine cu femeia care l-a făcut tată

„Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. (…) Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza”, a declarat juniorul lui Codin, Mario.

Iubita și fetița lui Codin Maticiuc

Cum toată lumea se întreabă cum arată cea care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc, recent, actorul a postat prima imagine cu ea. Proaspăta mămică, în vârstă de 30 de ani, s-a pozat cu fetița în brațe și i-a trimis imaginea lui Codin, care era nerăbdător să se întoarcă acasă la ele.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *