ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marian Râlea a trăit o dramă care te lasă fără cuvinte. Cum și-a pierdut familia magicianul de la Abracadabra

Avatar

Publicat

pe

Marian Râlea a dat bucurie multor generații prin meseria de actor și rolul de ”Magician”, însă în spatele cortinei, viața sa a cunoscut multe dureri și nicio magie nu i-a mai putut salva pe cei dragi ai săi. Prin urmare, actorul i-a pierdut în același an și mama, și fratele, cu trei ani mai mare, care a dispărut în urma unei boli cumplite.

Marian Râlea a trăit o dramă care te lasă fără cuvinte. Cum și-a pierdut familia magicianul de la Abracadabra

La vârsta de 62 de ani, Marian Râlea are o carieră foarte frumoasă și a adus bucurie atâtor generații prin rolurile sale. Acesta  a rămas în istoria televiziunii prin personajul său de la Abracadabra, celebrul Magician, însă viața din spatele camerelor nu a avut magia pe care ar fi meritat-o.

Marian Râlea a avut parte, în urmă cu câțiva ani, de cea mai mare durere a vieții sale, pierzând, în numai câteva luni cele mai dragi ființe: pe mama și pe fratele său. Dacă cea care i-a dat viață actorului s-a prăpădit la vârsta de 90 de ani, apucând să-și vadă copiii realizați, fratele lui a murit la vârsta de 57 de ani, răpus de cancer, în anul 2012. Totul s-a întâmplat foarte repede, iar fratele, tot actor, a decedat la doar câteva luni de la aflarea cumplitului diagnostic.

Tragedie după tragedie

”E o tristețe îngrozitoare și e foarte greu să accepți că ei, de fapt, nu mai există. Nu, ei sunt cu mine în continuare. Dacă mama avea, totuși, 89 de ani, și pleca din lumea asta cu socotelile încheiate, fratele meu s-a stins în doar șase luni. A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situația parea sub control. Dar cred că i-au gresit puțin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aștepta…”, a declarat pentru Formula AS Marian Râlea.
Pentru că a fost neîmpăcat cu dispariția fratelui său, actorul a dat în judecată clinica din Brașov unde a fost tratat Andrei Râlea. În 2018, cazul a fost finalizat, iar Marian Râlea a pierdut procesul.

La numai câteva luni după această tragedie, în 2013, Magicianul avea să primească și o a treia lovitură: Mica, unul din copiii de la Abracadabra, avea să moară de ciroză la numai 31 de ani.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *