ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu. Soția juratului de la Românii au Talent e cu mult mai mică

Avatar

Publicat

pe

Ce diferență de vârstă este între Olivia Steer și Andi Moisescu. Soția juratului de la Românii au Talent este cu mult mai mică. Cum s-au întâlnit vedetele autohtone care au un mariaj care durează de mai bine de 19 de ani.

Cu câți ani este mai mică Olivia Steer decât Andi Moisescu. Partenera cunoscutului jurat de la Românii au talent e mai tânără

Cu câți ani este mai mică Olivia Steer decât Andi Moisescu. Partenera cunoscutului jurat de la Românii au talent e mai tânără decât jurnalistul de la Pro TV. Cei doi formează o familie de multă vreme și sunt părinții a doi băieți.

Omul de radio, al cărui tată a fost regizor de film, s-a născut pe 26 octombrie 1972, la București. Asta înseamnă că are 50 de ani în momentul de față, însă în curând își va aniversa ziua de naștere. Este însurat din anul 2004.

Soția vedetei de la Pro TV a venit pe lume pe data de 30 decembrie 1975, adică are 47 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi parteneri de viață nu este una exagerat de mare, ci mai degrabă de numai trei ani.

Olivia Steer s-a născut la Oradea și a absolvit Facultatea de Drept. A intrat în lumea televiziunii din perioada liceului când a început să lucreze ca prezentatoare. Partenera lui Andi Moisescu a scris la un cotidian din orașul local și a fost corespondent de știri, dar și coprezentatoare a unei emisiuni.

Cum a început relația dintre Olivia Steer și Andi Moisescu

Relația amoroasă dintre Olivia Steer și Andi Moisescu a început în anul 2002, în Ajunul Crăciunului. S-au întâlnit prin intermediul unui amic comun când înregistrau la Pro TV celebrul imn pentru 1 decembrie.

Advertisement

În cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, juratul de la Românii au talent a povestit că vedeta s-a lăsat foarte greu cucerită. Respectul și iubirea necondiționată îi ajută pe cei doi să aibă un mariaj frumos și cu multă înțelegere.

„Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut.

Am trăit tot timpul cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută. La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri.

Practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare”, a povestit frumoasa brunetă, scrie wowbiz.ro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *