ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce a spus tatăl Andrei despre căsnicia ei cu Cătălin Măruță: „Ea își trăiește viața”

Avatar

Publicat

pe

Ce a spus tatăl Andrei despre căsnicia ei cu Cătălin Măruță. Alexandru Mihai a dat declarații despre mariajul fiicei sale.

Ce a spus tatăl Andrei despre căsnicia ei cu Cătălin Măruță

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, a dat detalii despre căsnicia sa cu jurnalistul. Acesta a spus și ce le spune vedeta părinților despre soțul ei.

Andra are numai cuvinte de laudă pentru Cătălin Măruță și chiar spune că este soțul perfect. Conform tatălui vedetei, ea nu se plânge niciodată de prezentatorul TV, ci doar îl laudă!

Tatăl Andrei a spus că el și soția lui trebuie să fie de acord cu Andra pentru că ea își trăiește viața și știe cel mai bine ce are acasă.

De asemenea, tatăl vedetei a trebuit să fie de acord cu aceasta. Între Andra și Cătălin Măruță nu au existat certuri și discuții niciodată, a mai spus Alexandru Mihai.

Alexandru Mihai pune relație bună a fiicei sale și pe seama părinților, lăudându-i și pe părinții lui Cătălin Măruță.

Advertisement

„Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine.

Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a spus Alexandru Mihai, conform Ego.

Tatăl Andrei și-a îndeplinit de curând și cea mai mare dorință, aceea de a fi avocat. Alexandru Mihai are oficial și diplomă, după ce a terminat Facultate de Drept.

”Am absolvit Dreptul, în București, în 2019, la frecvență redusă. Mergeam la cursuri câte 3 zile pe săptămână, am fost și la seminarii. Și Cătălin Măruță e avocat, dar el a absolvit Dreptul mai de mult timp”, a mai spus el.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *