ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

APROPIATII LOREI SPUN TOTUL DESPRE RELATIA EI CU IONUT GHENU. CE PLANURI AU CEI DOI

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au recunoscut că sunt împreună, iar acum încearcă să țină relația departe de ochii tuturor curioșilor.

Avatar

Publicat

pe

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au recunoscut că sunt împreună, iar acum încearcă să țină relația departe de ochii tuturor curioșilor.

Mereu discretă, artista a fost nevoită să recunoască ceea ce se specula deja de peste un an. Apropiații celor doi au declarat pentru www.ziarulring.ro ce planuri au Lora și Ionuț.

 „În privința relației ei cu Ionuț, a spus tot ce a avut de spus, iar acum se concentrează foarte mult pe partea artistică. Nu dorește interpretări și replici la nesfârșit, își vede de viața ei. Muncește mult și se străduiește să lanseze piese bune, să aibă show-uri spectaculoase, plus că lucrează la album. Așa că aleargă toată ziua pentru asta și rezultatele sunt foarte bune”, au spus apropiații celor doi.

Se pare că relația lor este mai bună ca oricând, mai ales că petrec tot timpul împreună, Ionuț fiind și managerul ei.

„Fiind împreună tot timpul, reușesc să facă tot ce-și propun. Pregătesc câteva piese foarte bune în colaborare cu producători britanici și americani. Plus melodii alături de Sergiu Ferat, de la «Vocea României» și Geørge. În paralel, lucrează la un nou single și au numeroase colaborări. Pe moment, Lora nu va mai fi angrenată într-un proiect TV de amploare, deoarece acesta necesită mult timp de pregătire și planul muzical rămâne puțin pe locul al doilea. Va profita de ocazie pentru a realiza un nou album și a-și promova muzica la toate posturile TV. Pregătește și o nouă colecție de haine și se ocupă de școala ei de talente. Totul înseamnă timp și muncă titanică pentru formule câștigătoare”, au adăugat sursele.

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, fotomodel. A devenit cunoscută cu trupa Wassabi şi a fost jurat în cadrul concursului „Next Star”.

Advertisement

În viaţa personală a fost căsătorită cu Dan Badea, însă mariajul lor nu a durat prea mult, iar cei doi au decis de comun acord să divorţeze în 2014. În prezent, are o relaţie cu managerul ei Ionuţ Ghenu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *