ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anna Lesko a vazut moartea cu ochii de revelion

Avatar

Publicat

pe

Interpreta hitului „Ard în flăcări” a trăit clipe de groază de revelion, când maşina în care se afla a scăpat ca prin minune dintr-un incident care s-ar fi putut solda cu un grav accident de circulaţie.

Potrivit unei persoane din stafful artistei, Anna Lesko se deplasa de la Târgovişte spre Bucureşti alături de dansatoarele ei, automobilul fiind condus de şoferul divei. „Era să murim, am mers cu peste 100 km/h”, a fost motivul invocat în faţa unui organizator de evenimente de apropiatul vedetei pentru a justifica o întârziere de 20 de minute la o cântare de revelion. Contactat de „ring”, managerul artistei, Florin Nedelcu, nu a dorit să comenteze.

Ileana Ciuculete s-a tamponat cu… un câine
Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete şi soţul ei, Cornel Galeş, au fost mai puţin norocoşi. În timp ce se deplasau din Bucureşti spre Poiana Braşov, pe raza localităţii Bărcăneşti au lovit un câine care a ieşit brusc în faţa maşinii. În urma impactului, jeepul vedetei a fost grav avariat. Din cauza radiatorului spart, celor doi le-a fost imposibil să mai continue drumul. Au lăsat maşina la un service din zonă, de unde au primit în schimb un alt automobil pentru a reuşi să ajungă la concert.

Bittman a cântat cu sufletul sfâşiat
Şi solistul trupei Holograf a avut parte de momente cumplite în noaptea dintre ani. După o lungă suferinţă, tatăl artistului s-a stins din viaţă la 85 de ani chiar în ultima zi a lui 2011. Dan Bittman a aflat vestea când se afla pe scenă şi, ca un adevărat profesionist, a decis să-şi respecte toate angajamentele de revelion. Astfel, cântăreţul a ajuns la timp la concertele programate şi a reuşit să-şi ascundă durerea în faţa oamenilor care se bucurau la cumpăna dintre ani. Zorii lui 2012 l-au surprins pe Bittman la casa părintească din Săruleşti Gară, pentru a-şi plânge părintele şi a-şi susţine mama de 84 de ani.

Enache, show pentru Băsescu la Predeal
Pe Adrian Enache şi Traian Băsescu îi leagă o serie de momente festive derulate de-a lungul ultimilor ani, iar în august 2006, cântăreţul şi preşedintele României au cântat şi în duet pe terasa Majestic din staţiunea Olimp. De revelion, artistul i-a încântat din nou pe Maria şi Traian Băsescu, de această dată la restaurantul hotelului Orizont din Predeal. Surse din anturajul artistului au declarat pentru „ring” că Adrian Enache şi-a respectat la minut angajamentele de pe Valea Prahovei pentru a evita să întârzie la cel mai important concert al serii. El a petrecut apoi revelionul în acelaşi restaurant cu preşedintele Băsescu, alături de logodnica lui, vedeta TVR Iuliana Marciuc, şi de fiul lor de şase ani, David Mihnea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *