ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ana Maria Mocanu a pozat fără machiaj. Cât curaj are, fanii abia au recunoscut-o

O mai ții minte pe Ana Maria Mocanu? Focoasa brunetă a pozat fără pic de machiaj pe față.

Avatar

Publicat

pe

O mai ții minte pe Ana Maria Mocanu? Focoasa brunetă a pozat fără pic de machiaj pe față. Cât curaj are, fanii abia au recunoscut-o pe fosta asistentă de la Un Show Păcătos. Cum arată, de fapt, Ana Mocanu nemachiată.

Cum arată Ana Maria Mocanu nemachiată

Ana Maria Mocanu a pozat fără machiaj. Bruneta nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ana Maria Mocanu a făcut furori, pe vremuri, când a fost aleasă de Dan Capatos pentru a fi asistentă TV la emisiunea Un Show Păcătos, late night show care rula pe Antena 1. Ana Mocanu a câștigat dreptul de a fi asistenta emisiunii după ce a participat la un concurs pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, fiind, la vremea respectivă, cea mai votată candidată pentru postul de asistentă TV. Ana Maria Mocanu a făcut echipă cu Loredana Chivu, iar împreună au format un duo de zile mari la Un Show Păcătos.

Acum câțiva ani, Ana Maria Mocanu a plecat din România și, astfel, a dispărut din sfera publică precum și de sub lupa curioșilor. De ceva timp, focoasa brunetă s-a întors în țară și e pusă pe fapte mari. Cu toate acestea, fosta „păcătoasă” reușește să își surprindă de fiecare dată admiratorii din mediul online cu aparițiile ei controversate. Recent, Ana Maria Mocanu s-a pozat fără strop de machiaj, spre surprinderea fanilor ei, obișnuiți să o vadă extrem de fardată.

Cum își menține Ana Maria Mocanu trupul de invidiat

Ana Maria Mocanu a pozat fără machiaj. Fosta asistentă TV este obișnuită să își țină fanii la curent cu toate noutățile care se petrec în viața ei, de la problemele amoroase la trucuri de frumusețe și proiectele profesionale în care este implicată. Mocanu s-a afișat mai naturală ca niciodată pe InstaStories. Îmbrăcată într-o bustieră mulată pe bustul generos și o pereche de colanți, vedeta pare să se pregătească de o zi de antrenament la sală.

Nu ar fi de mirare, având în vedere trupul sculptat pe care îl afișează ori de câte ori are ocazia, spre deliciul domnilor și invidia doamnelor și domnișoarelor. Ana Maria Mocanu și-a surprins admiratorii când s-a pozat fără pic de machiaj în baie, împărtășindu-le fanilor săi câteva dintre trucurile sale de frumusețe și de îngrijire a pielii.

Ana Maria Mocanu nu a fost atât de norocoasă în capitolul iubirii. Frumoasa asistentă TV a declarat că relația ei cu iubitul ei Rareș nu a mai funcționat. Bărbatul despre care ea credea că va fi cel alături de care își va petrece restul zilelor a bătut-o și a agresat-o de multe ori, obligând-o să încheie, astfel, povestea lor tumultoasă de dragoste.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *