ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

AM AFLAT! Iată ce SANCŢIUNI a primit Gigi Becali după prima PERMISIE

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba l-a pedepsit pe Gigi Becali pentru modul în care s-a comportat în prima sa permisie de când se află după gratii

Avatar

Publicat

pe

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba l-a pedepsit pe Gigi Becali pentru modul în care s-a comportat în prima sa permisie de când se află după gratii. Ziarul „ring” vă prezintă concluziile Comisiei de cercetare disciplinară.

Trei sunt măsurile Comisiei de la Poarta Albă cu privire la pedepsirea (sancţionarea) deţinutului Becali George: suspendarea dreptului de a primi şi cumpăra bunuri timp de o lună, suspendarea dreptului de a primi vizite (tot o lună) şi sesizarea comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor. Nicio referire la viitoarele zile libere (câte una pe lună, cel puţin). Detalii, în cele ce urmează (şi mai multe, pe ziarulring.ro).

Prima sancţiune: suspendarea dreptului de a primi şi cumpăra bunuri timp de o lună

Cu privire la prima sancţiune primită de Becali, în documentul emis de Comisia de cercetare disciplinară a Penitenciarului Poarta Albă se spune (printre altele): ”În seara zilei de 10 mai 2014, persoana privată de libertate mai sus menţionată (n.r. – Becali) a comunicat cu persoane din exteriorul locului de deţinere fără aprobarea prealabilă a administraţiei Penitenciarului Poarta Albă, respectiv cu jurnaliştii postului de televiziune România TV, aceasta intervenind în cadrul unei emisiuni care se realiza în direct, încălcând astfel prevederile art. 82 lit. o din Legea 254/2013. În concret, persoana privată de libertate Becali George a comunicat cu jurnalista (n.r. – Paula Rusu) postului de televiziune mai sus amintit, respectiva persoană neregăsindu-se în lista aprobată de conducerea penitenciarului cu persoanele civile pe care aceasta le poate contacta în timpul detenţiei, conform punctului 2.1 pragraful 3, prin adresa…, anexată la dosarul de cercetare disciplinară. (…) Pentru aceasta, i-a fost aplicată sancţiunea suspendării dreptului de a primi şi cumpăra bunuri cu excepţia celor necesare pentru igiena individuală pe timp de o lună”.

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/237065/2014/AM-AFLAT-Iata-ce-SANCTIUNI-a-primit-Gigi-Becali-dupa-prima-PERMISIE-Vezi-si-PLANGEREA-latifundiarului-inchis

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *