ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

PROBLEMELE de SĂNĂTATE au RUINAT-O FINANCIAR! Teo Trandafir: Vreau să pot RESPIRA DIN NOU

Realizatoarea TV a fost întotdeauna o persoană care a avut bani, muncind pentru sume importante.

Avatar

Publicat

pe

Realizatoarea TV a fost întotdeauna o persoană care a avut bani, muncind pentru sume importante. Cu toate acestea, Teo Trandafir nu ascunde că acum trece printr-o criză din cauza problemelor de sănătate avute în trecut.

Se spunea că Teo este o femeie bogată, asta pentru că este o vedetă de succes care ştie cum să-şi atragă telespectatorii. Într-adevăr, au fost perioade când nu se plângea din cauza banilor, dar în perioada 2011-2013 a avut grave probleme de sănătate. Acele momente dificile au lăsat-o fără bani, însă, ce e cel mai important, a câştigat lupta cu boala.

„Nu am bani. Am traversat o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, care mi-a lăsat nişte goluri uriaşe pe care acum trebuie să le acopăr. Va trebui să muncesc cel puţin încă doi ani ca să pot să-mi asigur ce nu am plătit în trecut, asigurări şi alte lucruri pe care trebuia să le achit, şi să pot respira din nou”, ne-a spus Teo Trandafir.

„Am investit, am pierdut nişte bani”

Teo a fost şi femeie de afaceri la un moment dat, investind câteva zeci de mii de euro în diverse domenii. Succesul se pare că nu a fost de partea ei, pentru că a ieşit pe minus, „ajutată” fiind şi de partenerii de afaceri pe care i-a avut. Cu toate acestea, realizatoarea TV învaţă măcar din propriile greşeli, dacă nu din ale altora.

„Am investit, am pierdut nişte bani, a fost splendid. Am râs, am mers mai departe, dar hai să nu mai facem de două ori aceeaşi greşeală. Cum spunea un bun prieten, citez: «Greşeşte cu mândrie, greşeşte cu onoare, dar nu fi atât de prost încât să greşeşti de două ori într-un loc»”, ne-a mai dezvăluit vedeta Kanal D.

Advertisement

Se teme că ar putea începe războiul

Dacă sunt oameni care nu se tem de nimic, aceia sunt „cretini”, în concepţia vedetei Kanal D, care recunoaşte că are o sumedenie de temeri. Cu toate astea, Teo e recunoscătoare Divinităţii pentru tot ceea ce are.

„Am temeri în legătură cu ziua de mâine, în legătură cu viitorul. Mi-e teamă că ar putea să vină războiul în ţara asta, deci pregătiţi-vă şi o valijoară. Mi-e teamă că n-o să mai am apă caldă, nu o să mai am loc de muncă, curent electric. Mi-e teamă să conduc maşina, norocul meu că sunt oameni care să-mi suplinească această nevoie. Zic mersi că pot să respir, să merg, să mănânc singură, lucruri pentru care îi mulţumesc lui Dumnezeu că pot să le fac”, a concluzionat Teo.

„Viaţa e ca Flipper (delfinul – n.r.). După ce îţi dă două cozi peste bot, parcă data viitoare îţi faci scenariul cu teama că poate să apară şi Flipper.”TEO TRANDAFIR

„Un om care nu are temeri ori e foarte cretin, ori suferă de sindromul Eddison.”TEO TRANDAFIR

46 de ani va împlini, în iunie, Teo Trandafir, realizatoarea „Teo Show”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *