ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Afacerea cu care un italian stabilit în România are succes. A investit o sumă enormă

Avatar

Publicat

pe

Afacerea care i-a adus succes unui italian stabilit în România. A investit o sumă destul de mare, dar totul a meritat. Produsele sale ajung în marile magazine de la noi.

Afacerea cu care are succes un italian stabilit în România

Un italian a investit în pomicultură, iar afacerea i-a adus mulți bani. Carlo Dinardo s-a stabilit în comuna Gârla Mare, în judeșul Mehedinți, în urmă cu opt ani.

Acesta avea o afacere de succes în Italia, în domeniul pomiculturii, pe care a moștenit-o de două generații. Din păcate, în 2015, în urma unei rafale de grindină, munca sa a fost distrusă. Bărbatul a fost nevoit să ia lucrurile de la început.

Cu toate acestea, italianul nu s-a descurajat și nu a renunțat la visul său, însă a închis afacerea în țara natală. Acesta a decis apoi să se mute în România pentru a lua totul de la capăt.

Carlo Dinardo a decis să meargă în Gârla Mare deoarece avea deja o relație de două decenii cu românii, cu care a avut colaborări în Italia. Acolo a găsit soluri fertile și a plantat mai multe livezi de pomi fructiferi.

În prezent, fructele sale ajung în marile lanțuri de magazine de la noi din țară, potrivit Antena 3 CNN. Nu este nevoie de sprijin din partea statului, iar producția anuală îi aduce sume mari de bani bărbatului.

Advertisement

Românii cu care Carlo Dinardo a lucrat în Italia îl ajută acum în livezile sale, astfel că afaceristul nu i-a uitat. Acești români aduc o contribuție însemnată succesului pe care îl are afacerea.

Italianul a investit aproximativ 10.000 de euro pe hectar, însă nu regretă, pentru că afacerea este una înfloritoare. În opinia italianului, piața de desfacere către lanțurile mari de magazine este ceva esențial pentru o afacere care să aibă succes în acest domeniu.

Indiferent de obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului, Carlo Dinardo nu a renunțat la afacerea sa. Acesta a avut ambiție și a reușit să atingă toate obiectivele pe care și le-a propus.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *