ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărul despre actorul care l-a interpretat pe Nelu Curcă în La Bloc. ”Nu m-am călugărit!” Ce se întâmplă acum cu Mihai Coadă

Adevărul despre actorul care l-a interpretat pe Nelu Curcă în La Bloc. ”Nu m-am călugărit!” Ce se întâmplă acum cu Mihai Coadă.

Avatar

Publicat

pe

Adevărul despre actorul care l-a interpretat pe Nelu Curcă în La Bloc. ”Nu m-am călugărit!” Ce se întâmplă acum cu Mihai Coadă.


Mihai Coadă, celebru pentru rolul Nelu Curcă din serialul TV ”La Bloc”, s-a retras, în urmă cu câțiva ani, la o mănăstire de lângă Ploiești. Care este adevărul din spatele alegerii sale?

Actorul Mihai Coadă, celebru pentru rolul Nelu Curcă din serialul televizat ”La Bloc”, celebru și el pe vremea lui, a lăsat în urmă tot ce a construit în perioada anilor 2000 și s-a lăsat dus de chemarea spirituală. Acum se află la o oră și ceva de București, lângă Ploiești, la Mănăstirea Turnu.
Deși schimbarea s-a petrecut în urmă cu mulți ani, pentru toți a rămas o enigmă cum de la un Nelu taximetrist, bișnițar, bucuros că bea o bere și doritor de femei, a ajuns într-o asftel de sferă. Tocmai de aceea, actorul a fost vizitat de jurnaliștii de la click.ro, care l-au mai întrebat de sănătate, gânduri și planuri. Așadar, dat fiind că ieșirea sa din scenă a avut în prim-plan zvonul cum că s-a călugărit, adevărul este altul.


Ce se întâmplă acum cu Mihai Coadă?

„Nu m-am călugărit, chiar dacă am îmbrăcat rasă la strană. Acum vreo 10 ani, domnul Dan Puric ne-a chemat să cântăm cu corul de la mănastire în spectacolele de la sala Rapsodia, din Bucureşti. Ca să nu apărem pe scenă oricum, ne-au confecţionat rase de la Mănăstire. Şi atunci am primit canon, ca atunci când suntem la strană să fim îmbrăcaţi în rasă. Aici particip doar la o parte din activităţile mănăstirii, vin la slujbe, duminica şi în sărbătorile religioase.
Mihai Coadă s-a retras la o mănăstire de lângă Ploiești
Nu am un nume pentru că nu sunt închinoviat (n.r. – nu a depus jurământul). Dacă aş fi primit măcar statutul de frate sau rasofor, atunci într-adevăr era altceva. Dar eu am familia în Ploieşti, sunt căsătorit, am un băiat şi o fată şi două nepoţele.
Una de 6 ani şi una de 4, Bianca Maria şi Sofia Maria, care se uită şi ele la serial în reluare, cum o fac şi alţi copii, şi nu le vine să creadă cât de mare este diferenţa între ce văd la tv şi ce au în faţă. Fetei mele i s-a năzărit la un moment dat să facă teatru şi am sfătuit-o să nu se apuce. A făcut finanţe-bănci, n-a vrut să aibă şef şi şi-a făcut un restaurant. Iar băiatul e IT-ist, e o pasiune mare. Amândoi sunt bine”, a spus actorul pentru sursa menționată.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *