ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Kendall Jenner are o dublură! Cine este fata care seamănă izbitor cu supermodelul

Avatar

Publicat

pe

O femeie din Georgia a vorbit pe rețelele de socializare despre asemănarea ei neobișnuită cu supermodelul Kendall Jenner, recunoscând că similitudinile lor izbitoare sunt până și pentru ea „cam ciudate”.

Teona Chachua a spus că nu și-a dat niciodată seama cât de mult seamănă cu Kendall Jenner până când și-a lansat un blog de frumusețe în anul 2018, iar fanii s-au arătat uimiți.

Ce spune „geamăna” lui Kendall Jenner

„De îndată ce am început să distribui videoclipuri și fotografii, oamenii au început să comenteze spunând că arăt ca ea. Este frumos când te compari cu cineva la fel de frumos ca ea. Uneori oamenii au dubii când mă privesc pe stradă și alteori chiar spun: Dumnezeule, tu arăți ca supermodelul Kendall”, a spus tânăra de 29 de ani într-un interviu.

Teona Chachua este cu opt centimetri mai scundă decât vedeta din „Keeping Up With The Kardashians” și a spus că este întotdeauna surprinsă să fie oprită pe stradă atunci când oamenii o confundă cu modelul.

„Primesc o mulțime de comentarii, în special de la fanii ei, care cred de fapt că este ea, iar familia mea glumește că suntem conectați cumva. La fel de ciudat este și pentru mine, deoarece la sfârșitul zilei sunt doar o fată normală”, a explicat fata din Tbilisi.

Fanii o mai compară și cu alte vedete

Tânăra susține că Jenner nu este singura frumusețe de la Hollywood cu care oamenii o compară pe internet. Considerând că împărtășește asemănări cu dublura ei în vârstă de 24 de ani, Teona Chachua a dezvăluit că o persoană specială pentru ea se amuză în legătură cu situația.

„Doar postez imagini sau videoclipuri, oamenii mă compară întotdeauna cu Kendall sau Emily Ratajkowski, iar unii oameni chiar îmi spun că arăt ca Sandra Bullock. Îmi oferă un plus de încredere, dar personal nu cred că arăt exact ca Kendall. Dar asta pentru că știu că sunt destul de scundă și că ea este atât de înaltă. Este o fată atât de superbă, soțului meu îi place să glumească și îmi amintește că sunt mai în vârstă decât Kendall”, a spus Teona Chachua. 

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *