ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

3 cele mai de încredere zodii

Avatar

Publicat

pe

Toată lumea are pe cineva în care are cea mai mare încredere. Știi că poți să-i spui acestei persoane orice și o va duce în mormint, ceea ce înseamnă că primește primele informații despre orice dramă care are loc în viața ta.

Ambele părți ale acestei relații sunt mulțumite, deoarece pe de o parte ai pe cineva în care îți poți avea încredere iar pe de altă parte, nu numai că știi că prietenii tăi te consideră de încredere, dar auzi și toate detaliile suculente cu care ceilalți s-ar putea să nu fie la curent.

Dar care sunt trăsăturile care îi fac pe unii oameni mai demni de încredere decât pe alții? Este personalitatea lor, etica lor sau poate relația în sine? Ar putea fi ceva mai mult, ai putea să te uiți la stele pentru a determina natura sinceră a cuiva?

Astrologii spun că da, deoarece există unele semne care sunt în mod inerent mai bune să păstreze secretele decât altele. De fapt, există trei semne care sunt cele mai bune la păstrarea secretelor.

Balanța

Balanța înseamnă a fi neutru. Nativii din acest semn, al cărui simbol este cântarul, sunt preocupați de lucruri precum corectitudinea și dreptatea, și s-ar putea să nu crezi că ar fi buni păstrători ai secretelor deoarece se pare că nu tolerează lucruri precum bârfa.

Advertisement

Cu toate acestea, tocmai acel simț al dreptății îi face să merite încrederea. S-ar putea să nu fie cel mai mare fan al bârfei, din punct de vedere moral, dar ei înțeleg că s-ar putea să ai unele lucruri pe care vrei să le spui și vor fi bucuroși să te asculte.

Apoi, pentru că sunt atât de ocupați de bine și rău, ei știu că a împărtăși ce ai pe suflet, înseamnă că ai avut încredere în ei. Cu siguranță, te vor anunța dacă nu sunt de acord cu părerile pe care le-ai împărtășit, dar vor păstra acele opinii secrete pentru toți ceilalți.

Balanțele sunt faruri de încredere și vor face tot ce este necesar pentru a menține ordinea socială în cercurile lor, ceea ce înseamnă că îți vor păsgtra secretele.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *