ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Viorel Botea a anunțat, deocamdată doar verbal, că demisionează din Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila

Avatar

Publicat

pe

La sfârșitul ședinței Consiliului Județean din data de 28 noiembrie, Viorel Botea a intervenit la punctul ”Diverse” și a anunțat că demisionează. Da, demisionează, dar nu din funcția de consilier județean, ci din funcția de președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brăila.

Această decizie nu este tocmai o inițiativă proprie, ci vine după ce într-o conferință de presă a AUR, Florin Cîrligea i-a solicitat să își dea demisia din CA de la spital, fiindcă ocuparea acestei funcții afectează imaginea partidului AUR, unde Botea este membru de câteva săptămâni.

„Dat fiind că s-au îndeplinit condițiile administrative și juridice prin care la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brăila există un nou manager, cred că este de datoria mea ca în acest moment să-mi dau demisia din calitatea de președinte al Consiliului de Administrație, precum și din calitatea de membru al Consiliului de Administrație”, a declarat Viorel Botea.

Cititi articolul integral aici.