ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

VEŞTI FENOMENALE despre Gabriel Cotabiţă! Este INCREDIBIL cum a putut să DEPĂŞEASCĂ MOMENTELE CRITICE: „Mănâncă din ce în ce MAI MULT…”

Avatar

Publicat

pe

Vocalistul trupei VH2 îi uimeşte în fiecare zi atât pe medici, cât şi pe cele trei fiice prezente mereu în salonul lui. Gabriel Cotabiţă îşi recapătă rapid puterile, iar apetitul lui e în creştere, au dezvăluit, pentru „ring”, surse apropiate familiei. În urmă cu o săptămână, artistul a fost transferat pentru recuperare de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias.

Cu toate că prietenii se înghesuie să-l viziteze pe Gabriel Cotabiţă pe patul de spital, medicii au avertizat familia artistului că starea lui e încă fragilă, iar oboseala fizică şi emoţiile puternice nu sunt foarte indicate. Până acum însă, cântăreţul şi-a recunoscut toţi prietenii care i-au deschis uşa rezervei şi s-a străduit să le arate că se simte bine. A glumit, a râs şi a făcut câţiva paşi demonstrativi prin salon, au povestit, pentru „ring”, surse apropiate familiei Cotabiţă.

„Se deplasează singur… Progresele sunt fabuloase!”

Veştile bune despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă continuă să vină din rândul apropiaţilor artistului. Însă cei mai mulţi doresc să-şi păstreze anonimatul pentru a nu le deranja pe fiicele cântăreţului, care au cerut în mod public discreţie absolută.

„Totul este în continuare spre bine cu Gabriel Cotabiţă, fiecare zi care trece este un câştig uriaş pentru el. Vorbeşte din nou normal, e conştient de ceea ce i se întâmplă şi comunică, în sfârşit, cu fiicele lui. De asemenea, se poate deplasa singur, fără sprijin… Progresele sunt fabuloase! Pe lângă faptul că se poate hrăni fără ajutorul nimănui, a început să mănânce din ce în ce mai mult, ceea ce este din nou un semn pozitiv, pentru că trebuie să revină la o greutate normală. În cele aproximativ trei săptămâni de comă, în care a fost hrănit exclusiv intravenos, a pierdut mult în greutate, iar acum începe să-şi revină”, ne-au dezvăluit apropiaţii lui Cotabiţă.

Nu există niciun termen pentru externare Evoluţia uimitoare a lui Gabriel Cotabiţă a alimentat zvonurile despre externarea lui foarte curând, însă prietenii artistului susţin că nici medicii, nici familia n-au idee despre când se va întâmpla asta.

Advertisement

„Gabi de abia a început recuperarea. Deşi medicii sunt uimiţi de evoluţia lui spectaculoasă, nu va fi externat prea curând, pentru că are nevoie de recuperare intensă. Medicii n-au comunicat familiei niciun termen exact până la care Gabi îşi va reveni, evoluţia depinde foarte mult de capacitatea şi de voinţa lui de a-şi reveni. Şi până acum a demonstrat că vrea să-şi revină cât mai repede, în ciuda celor mai pesimiste prognoze”, ne-au explicat aceleaşi surse.

Patru medici l-au salvat de la moarte În ziua transferului de la un spital la altul, Aela Cotabiţă, fiica artistului, le-a mulţumit public medicilor care i-au salvat tatăl de la moarte: „Mulţumim întregii echipe a Spitalului Floreasca pentru că a fost alături de noi trup şi suflet şi în special medicilor deosebiţi care l-au ajutat pe tata să ajungă până în acest punct al refacerii sale: prof. dr. Ioana Grinţescu, dna dr. Cristina Teodorescu şi în mod deosebit prof. dr. Viorel Poalelungi şi dnei dr. Dana Pavelescu. Începând de astăzi (16 iunie – n.r.), continuăm drumul alături de o echipă excepţională a Spitalului Elias, care îl va ghida şi sprijini pe tata pe parcursul procesului de recuperare”.

„Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic şi ambiţios este şi reuşeşte să uimească atât echipa medicală, cât şi pe noi cu progresele pe care le face.”, AELA COTABIŢĂ, fiica artistului „Vă promit doar că, anul acesta, va fi sigur o activitate muzicală foarte vivace. Multe cântece, colaborări surprinzătoare, pe care sper că le veţi aprecia şi le veţi susţine.”, GABRIEL COTABIŢĂ (5 ianuarie 2015)


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *