ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dramele prin care a trecut Angela Rusu. A pierdut 3 sarcini. Cum și-a revenit apoi

Avatar

Publicat

pe

Angela Rusu, solista de muzică de petrecere, s-a lansat în muzică în anul 2000. De-a lungul timpului Angela a cântat la nunţile şi petrecerile mai multor vedete şi afacerişti, printre care şi Elena Băsescu, fiind artista preferată a fostului şef de stat.

Dramele prin care a trecut Angela Rusu

Dramele prin care a trecut Angela Rusu. A pierdut 3 sarcini. Cum și-a revenit apoi

Aparent fericită, atât în viața profesională, cât și în viața personală, Angela Rusu a avut ghinion în afaceri, dar şi pe plan personal. Acum artista se află la al patrulea mariaj, are două fete din două căsătorii ulterioare, iar cea de a doua căsnicie a lăsat urme adânci în sufletul artistei îndurând bătăi cumplite timp de doi ani. În 2012 a fost prădată de hoţi, iar în în 2011 vila sa era să fie mistuită de flăcări, din cauza supraîncălzirii unui horn.

A pierdut 3 sarcini

Dramele prin care a trecut Angela Rusu. A pierdut 3 sarcini. Cum și-a revenit apoi

Acum artista, în vârstă de 43 de ani,  se află la al patrulea mariaj, iar de ceva timp trăiește momente extrem de grele.  Invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, celebra cântăreaţă de muzică populară a mărturisit că a pierdut trei sarcini în ultima vreme.

“Am pierdut trei sarcini! S-a întâmplat a două săptămâni, la patru săptămâni şi ultima la opt săptămâni. Ne dorim foarte mult şi muncim. Dacă o vrea Dumnezeu să fie, probabil că nu a fost să fie, nu ştiu… Nu am nicio problemă! Sunt perfect sănătoasă. Nici Marius nu are nicio problemă de sănătate”, a declarat Angela Rusu.

Advertisement

Cum și-a revenit apoi

După o muncă asiduă de aproximativ 20 de ani, banii agonisiți i-a investit într-o afacere care spera să îi asigure un trai decent ei şi familiei sale. Artista împreună cu soţul ei, Marius Moldovan, au cumpărat o fabrică veche, iar pe ruinele ei au ridicat un superb salon de evenimente, care are o capacitate de aproape 500 de locuri. 650.000 de euro au investit în acest local situat în oraşul natal al artistei şi a fost inaugurat cu mare ştaif în luna mai a acestui an.

Dramele prin care a trecut Angela Rusu. A pierdut 3 sarcini. Cum și-a revenit apoi

La finele săptămânii trecute, sâmbătă, business-ul Angelei Rusu, evaluat la 650.000 de euro, a fost mistuită de flăcări. Sala de evenimente care funcţiona într-o veche fabrică situată în Gherla şi care avea o capacitate de 400 de locuri a ars până la temelii, în ciuda faptului că cinci echipaje autospeciale şi patru echipaje ale Serviciului de Voluntari Situaţii de Urgenţă (SVSU) Gherla s-au chinuit să stingă focul.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *