ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Uleiul de pește, inamicul cancerului

Avatar

Publicat

pe

Copilăria multora dintre noi a fost bântuită de gustul nelipsitei linguriÅ£e cu ulei de peÅŸte, administrată zilnic. Asta pentru că toate lumea ÅŸtie că uleiul de peÅŸte are proprietatea de a ne îmbunătăţi memoria, dar ÅŸi de a ne feri de boli foarte grave, precum cancerul.

Omega 3, minunea din linguriţă

Indiferent că-l luaÅ£i ca atare, în linguriţă, sau sub formă de  capsule, uleiul de peÅŸte este o sursă importantă de acid gras Omega 3, compoenentă ce are  proprietatea de a preveni  afecÅ£iuni degenerative precum Alzheimer, astm sau  cancer pulmonar, de sân sau de colon. Åži bolile cardiovasculare pot fi Å£inute la distanţă tot cu ajutorul lui, pentru că are capacitatea de a normaliza circulaÅ£ia sangvină.

Adio, depresie!

În plus, nu doar că  reglează nivelul colesterolului din organism, dar uleiul de peÅŸte previne ateroscleroza ÅŸi are efect antiinflamator. De asemenea, administrarea de ulei de peÅŸte este de ajutor în combaterea depresiei, insomniei ÅŸi stresului. Mai mult, părul, unghiile ÅŸi tenul au numai de câÅŸtigat în urma consumului de ulei de peÅŸte. BărbaÅ£ii sunt ÅŸi ei avantajaÅ£i de pe urma consumului de ulei de peÅŸte, crescându-le fertilitatea. Însă consumul de ulei de peÅŸte este contraindicat persoanelor care  fac chimioterapie  pentru că acizii graÅŸi au proprietatea de a încetini reacÅ£ia organismului la tratament.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *