ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

TREI SFATURI ANTICANICULĂ‚ de la Iuliana Tudor

Avatar

Publicat

pe

Căldura excesivă te face să te simÈ›i inconfortabil. Vedeta TVR Iuliana Tudor vine cu câteva sfaturi despre cum să te răcoreÈ™ti pe caniculă È™i să te bucuri cu adevărat de vară È™i de soare.

„Pentru a scăpa de căldura acestei veri, fac ceea ce ar trebui să facem cu toÈ›ii: mă hidratez cu apă, ceaiuri sau fructe cu un conÈ›inut mare de apă. O felie de pepene rece îÈ›i va da o senzaÈ›ie plăcută în tot corpul. Te răcoreÈ™te È™i te hidratează în acelasi timp”, spune vedeta TVR.

„EvitaÈ›i să consumaÈ›i băuturi care conÈ›in cofeină sau zahăr (sucuri carbogazoase mai ales), deoarece acestea sunt diuretice (stimulează producerea urinei – n.r.). Eu nu beau deloc cafea, iar acest lucru mă ajută mai ales pe timp de vară. Prefer un fresh dimineaÈ›a sau un ceai rece”, mai spune Iuliana.

„Mai mult, evit să stau prea mult timp la soare È™i niciodată nu ies din casă fără o cremă de protecÈ›ie solară. Ochelarii de soare sunt obligatorii, la fel È™i hainele lejere È™i deschise la culoare”, explică Iuliana Tudor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *