ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Tolea îl ameninţă pe Diaconescu din puşcărie

Avatar

Publicat

pe

Aflat în penitenciarul rahova, pentru tentativă de omor, având de ispăşit o condamnare de patru ani, tolea ciumac nu are de gând să-l ierte pe dan diaconescu.

El consideră că patronul otv are o mare parte de vină pentru ceea ce i s-a întâmplat, ajungând în cele din urmă după gratii.

„eu nu ling unde scuip. Regret că nu l-am băgat cu totul în tomberon pe diaconescu. Mi se trag multe de pe urma lui. El aşa îşi face averea, de pe urma invitaţilor, pe care-i calcă în picioare”, a declarat tolea ciumac într-un interviu pentru emisiunea „pact cu diavoliţa”.

Materialul urmează a fi difuzat sâmbătă, la kanal d, de la ora 22.30. Mai mult, l-a ameninţat subtil pe „duşmanul” său, transmiţându-i să ia cursuri de înot, pentru că niciodată nu se ştie ce i se poate întâmpla: „am auzit că şi-a luat iaht. Ar face bine să înveţe să înoate, pentru că există atâtea pericole”.

Vrea să facă otv în turcia!

În cadrul aceleiaşi emisiuni, dan diaconescu s-a abţinut să-i dea o replică lui tolea şi i-a transmis doar că-l aşteaptă în emisiunea sa atunci când va ieşi din închisoare.

În altă ordine de idei, patronul de televiziune i-a mărturisit oanei zăvoranu că-şi doreşte să aibă otv şi în turcia şi că nu deţine nimic pe numele său: „absolut totul, chiar şi îmbrăcămintea mea, sunt achiziţionate pe otv, iar casa, precum şi alte lucruri de valoare, sunt pe numele iubitei, pentru a nu rămâne chiar fără nimic în cazul în care se întâmplă ceva cu otv”. Diaconescu declară că familia sa i-a cerut să renunţe la televiziune.

Advertisement

Procesul, amânat

Ieri, magistraţii tribunalului braşov au fixat un nou termen în procesul în care tolea solicită contopirea pedepsei de patru ani de închisoare pentru tentativă de omor cu pedeapsa de doi ani şi jumătate dată de tribunalul madrid, pe care a ispăşit-o sub numele de alexander ratco. Până pe 2 iulie, avocatul lui ciumac trebuie să prezinte noi documente oficiale de la tribunalul din madrid care să dovedească faptul că tolea este aceeaşi persoană cu alexander ratco.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *