ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Și-a tuns câinele și a trăit un șoc după ce a văzut ce se ascundea sub blană. Imaginea a devenit virală pe internet

Avatar

Publicat

pe

După ce și-a tuns câinele, o femeie a rămas șocată de ce a putut să observe. Sub blana patrupedului său avea să se ascundă ceva de-a dreptul uluitor. Despre ce este vorba?

Și-a tuns câinele și a trăit un șoc după ce a văzut ce se ascundea sub blană

Iubitorii de animale își cunosc foarte bine patrupedul. Chiar și așa, sunt unele lucruri pe care poate nu le observăm în detaliu. Cam asta a pățit și o femeie care a povestit totul pe internet.

Femeia deține un amestec de Schnauzer și Bichon. Patrupedul se numește Murph și a avut parte de o tunsoare memorabilă, atât pentru el, cât și pentru stăpânul său.

Ce a văzut femeia după ce și-a tuns câinele? Fran Dixon a observat că pe pieptul câinelui său se ascunde un ”autoportret”. Mai exact, se pare că petele pe care patrupedul le avea pe piept schițau practic chipul acestuia.

Femeia a publicat rapid pe internet imaginile după ce și-a tuns câinele. Iar acestea au devenit virale în scurt timp. Nu puțini sunt cei care au rămas uimiți de ce au văzut.

„Câinele nostru Murph are un autoportret pe piept”, a remarcat Dixon, în dreptul imaginilor postate. Evident, părerile internauților au fost împărțite.

Advertisement
Și-a tuns câinele și a trăit un șoc după ce a văzut ce se ascundea sub blană. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
Și-a tuns câinele și a trăit un șoc după ce a văzut ce se ascundea sub blană. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik

De ce nu e bine să îți tunzi câinele vara sau iarna

Astfel, au fost persoane care au menționat filmul cult al lui Christopher Nolan „Inception”, cu care au făcut asocieri și l-au numit pe Murph un „Dogception”. Oricum ar fi, postarea femeii după ce și-a tuns câinele a devenit virală.

Important de menționat este că, potrivit medicilor veterinari, nu e bine să tunzi blana câinelui tău. Un expert a explicat motivul pentru care s-ar putea să îi faci mai mult rău animalului tău de companie cu această alegere.

În realitate, blana acționează ca un izolator atât iarna cât și vara. Drept urmare, animalul reușește să își mențină o temperatură cât se poate de normală cu ajutorul ei. ”Nu tundeți blana câinelui dumneavoastră.

Deși este tentant, blana acționează ca un izolator pentru a menține animalul cald iarna și răcoros vara. Toaletarea regulată îi poate ajuta să-și regleze temperatura, în special dacă are blana lungă sau groasă.”, a explicat un medic veterinar.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *