ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

SCRISOARE IMPRESIONANTĂ! Este INCREDIBIL ce a putut să îi SCRIE Becali românului CONDAMNAT la MOARTE în Malaysia

În sfârşit! Patronul Stelei l-a chemat azi, la palat, pe Dumitru Gologan pentru a-i oferi, aşa cum a promis, cărţi sfinte, bani, dar şi un dar de suflet.

Avatar

Publicat

pe

În sfârşit! Patronul Stelei l-a chemat azi, la palat, pe Dumitru Gologan pentru a-i oferi, aşa cum a promis, cărţi sfinte, bani, dar şi un dar de suflet. Pur şi simplu, George Becali vrea să-i scrie câteva cuvinte de îmbărbătare lui Ionuţ Gologan, aflat la un pas de eşafod.

Ca întotdeauna, Becali s-a ţinut de cuvânt şi în cazul lui Ionuţ Gologan, tânărul român condamnat la moarte în Malaysia. Aşa cum a promis, azi, la palat, se va întâlni cu Dumitru Gologan, bărbatul simplu din Telega care l-a impresionat prin perseverenţa lui de a-şi salva fiul de la moarte.

Gânduri impresionante pentru Ionuţ Gologan

George Becali a dezvăluit, în exclusivitate pentru ”ring”, în ce constă ajutorul pe care vrea să-l trimită tânărului. ”Aşa cum am promis, o să-i dau o Biblie ortodoxă să-i ducă băiatului aflat la închisoare. O să-i dau şi o cruce. O icoană. O să-i dau nişte cărţi (n.r. – sfinte) să citească. O să-i dau nişte bani pentru drum, pentru cheltuială”, ne-a mărturisit George Becali. Şi a ţinut să adauge: ”Şi o să-i scriu şi nişte rânduri. Pentru că eu consider că acest băiat care a greşit, dacă se va căi, are, acum, posibilitatea mântuirii. Are ocazia să se mântuiască precum tâlharul de pe cruce. Aflându-se acolo în suferinţă, dacă se căieşte, este ca tâlharul de pe cruce. Tâlharul de pe cruce care a crezut, s-a căit şi s-a mântuit în ultima clipă a ajuns cu Hristos în Rai. Sau este ca în pilda din Evanghelie care arată cum cei din urmă vor fi cei dintâi. Asta o să-i scriu în câteva rânduri”.

Este dispus să-i plătească şi un al doilea avocat

George Becali este dispus să-i ajute şi financiar pe Ionuţ Gologan şi pe tatăl acestuia. Inclusiv, dacă va fi cazul, să-i plătească un avocat. Acesta ne-a dezvăluit: ”M-am interesat şi voi mai sta în continuare de vorbă cu avocaţi, cu diplomaţi, cu doamna consul Camelia Tudose (n.r. – consulul României în Malaysia). Dacă va fi cazul şi voi simţi că prezenţa mea acolo îl va ajuta pe acest băiat aflat în mare cumpănă, voi merge chiar eu până în Malaysia. Dacă nu, măcar cu un al doilea avocat să-l ajut, în varianta în care acest lucru va fi necesar”.

Îi mulţumeşte anticipat patronului Stelei

Dumitru Gologan, tatăl tânărului condamnat la moarte, este impresionat până la lacrimi de gestul lui George Becali. Nu se aştepta ca un om atât de puternic şi întărit în credinţă prin propria experienţă de viaţă să-l ajute pe el, un om simplu din Telega. Un om simplu care, trecând printr-un mare necaz, este hotărât să mai meargă încă o dată până la capătul lumii, la mii de kilometri depărtare, în Malaysia, să-şi mai vadă o dată băiatul aflat în închisoare, în aşteptarea sentinţei finale. Îi mulţumeşte anticipat lui George Becali şi crede că darurile din partea lui îi vor alina fiului său suferinţa.

”Tâlharul de pe cruce care a crezut, s-a căit şi s-a mântuit în ultima clipă a ajuns cu Hristos în Rai.”, George Becali, către tânărul condamnat la moarte

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *