ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Românul CONDAMNAT la MOARTE în Malaysia pare RESEMNAT: „Sunt şi alţii la 20 de ani PE LINIA MORŢII”

Avatar

Publicat

pe

Veşti noi de la românul condamnat la moarte în Malaysia. La sfârşitul săptămânii trecute, acesta l-a sunat din nou pe tatăl său, dar şi pe avocatul Artin Sarchizian, preşedintele unei organizaţii a drepturilor omului, care s-a implicat foarte mult în acest caz. Avocatul ne-a dezvăluit că i s-a părut ciudat că tânărul Iounţ Gologan pare resemnat… ”pe linia morţii”.

Nu este prima dată când Ionuţ Gologan l-a sunat pe avocatul Artin Sarchizian din puşcăria unde este închis în Malaysia. Acum însă este prima dată când tânărul are mesaje clare, ”cu adresă”. În exclusivitate pentru ”ring”, avocatul Sarchizian ne-a dezvăluit: ”Am vorbit cu Ionuţ Gologan la telefon. M-a sunat vineri. Trei lucruri importante mi-a spus. De fapt, sunt trei mesaje pe care m-a rugat să le transmit. În primul rând a spus că-i mulţumeşte domnului preşedinte Iohannis pentru că se implică în cazul lui. A aflat despre ce a declarat public, era foarte bucuros şi chiar simte că este ajutat din toate părţile. În al doilea rând, Ionuţ mi-a vorbit frumos despre mama lui şi mi-a spus că nu ar mai trebui să se spună în presă lucruri urâte despre dânsa, pentru că, indiferent de cum s-a comportat, ea rămâne mama lui. În al treilea rând, a avut un mesaj şi către bunica lui, căreia îi transmite să fie liniştită, că totul va fi bine”.

”Ionuţ mi s-a părut resemnat”

Pe de altă parte însă, avocatul Sarchizian a remarcat la Ionuţ Gologan o ciudată resemnare. ”În momentul în care l-am întrebat cum este el, cum se simte, dacă este stresat în aşteptarea recursului, mi-a dat un răspuns ciudat, spunând: «Sunt şi alţii la 20 de ani pe linia morţii». Adică sunt şi alţii, la fel de tineri ca şi el, care aşteaptă moartea. Interesant că nu a zis în «coridorul morţii», ci… «pe linia morţii». Ionuţ mi s-a părut resemnat, indiferent la ce s-ar întâmpla. De fapt, avea o atitudine oscilantă: când era resemnat, când era optimist. Trecea de la o stare la alta.”

Dumitru Gologan vrea să-i facă o surpriză fiului său chiar de ziua lui

La rândul său, Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuţ, ne-a spus că a vorbit cu fiul său. ”Am vorbit şi eu cu Ionuţ, tot vineri. Eram în drum spre emisiunea lui Măruţă, de la ProTV, unde am fost invitat împreună cu domnul avocat Sarchizian. Ionuţ îmi zicea că nu-l mai mută în cealaltă închisoare pentru că a refuzat. Spunea că e bine, deocamdată. Urmează să ajung eu la el peste vreo două săptămâni. S-a oferit, în direct la Măruţă, să-mi cumpere bilet de avion şi să-mi plătească şi cazarea la un hotel în Malaysia o fată din Belgia, Alina Puşcaş. I-am mulţumit. Ionuţ nu ştie deocamdată. Aş vrea să-i fac o surpriză, să ajung chiar de ziua lui”.

”Avea o atitudine oscilantă: când era resemnat, când era optimist. Trecea de la o stare la alta.”, Av. Artin Sarchizian, preşedinte SRDO

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *