ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Povestea incredibilă a unei comori „binefăcătoare” din Capitală

Avatar

Publicat

pe

Timp de 40 de ani, a colindat întreaga lume şi a colecţionat mii de pietre preţioase şi minerale dintre cele mai rare. Vasile Dănăilă le datorează acum viaţa şi este sigur că poate împărtăşi puterea pietrelor sale oamenilor aflaţi la ananghie. Numărul şi valoarea bogăţiilor sale… rămân marile lui secrete.

S-a născut pentru a doua oară, după 83 de zile de comă profundă, şi de atunci şi-a dedicat viaţa unui singur scop: colecţionarea de pietre preţioase, cu puteri „vindecătoare” .

Acum, la 60 de ani, Vasile Dănăilă are o colecţie impresionantă de mii de cristale şi diamante, într-o casă din sectorul 6 al Capitalei, care ar putea concura chiar cu exponatele de la Muzeul Naţional de Geologie. Un alt moment de cumpănă l-a determinat să creadă că „averea” sa poate salva oamenii bolnavi sufleteşte sau trupeşte.

„La mine cred că s-au născut şi anumite simţuri, forţe interioare, din momentul în care am scăpat dintr-un accident teribil. Am căzut dintr-un tren accelerat şi am stat în comă 83 de zile. (…) În `86, imediat după nenorocirea de la Cernobîl, mi-au apărut pete pe cap şi, după un an de zile, am fost la doctor şi mi-a spus că am cancer. Câteva luni mai târziu, am găsit un cristal de cuarţ. Crezând că îmi face bine, m-am dat pe acele pete cu tinctură de propolis şi masam cu piatra pe care am găsit-o. În câteva luni nu mai aveam nimic, iar petele dispăruseră”, ne-a mărturisit Vasile Dănăilă. De atunci, viaţa lui s-a schimbat.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *