ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Câştigă o avere din filmuleţe postate pe internet

Unii utilizatori YouTube au ajuns să facă o avere de pe urma filmuleţelor pe care le urcă pe acest site.

Avatar

Publicat

pe

Unii utilizatori YouTube au ajuns să facă o avere de pe urma filmuleţelor pe care le urcă pe acest site.

Un tânăr din Suedia a devenit multimilionar în urma acestei activităţi. Site-ul YouTube a devenit o sursă importantă de venituri pentru oamenii cu imaginaţie. Potrivit unui studiu realizat, recent, de Social Blade, o firmă care analizează traficul de pe YouTube, există persoane care câştigă şi câteva milioane de dolari, în fiecare an, doar din publicitatea filmuleţelor pe care le urcă pe acest site.

Potrivit studiului, cele mai mari venituri le realizează un tânăr din Suedia. La doar 24 de ani, Felix Arvid Ulf Kjellberg, care deţine canalul PewDiePie, de pe YouTube, ajunge să câştige până la 700.000 de dolari pe lună, urcând filmuleţe în care comentează jocuri de PC.

Şi-a dat demisia

Pe un alt loc fruntaş se regăseşte şi Joseph Garrett, un tânăr din Marea Britanie, care, recent, s-a hotărât să îşi dea demisia de la locul de muncă pentru a se dedica mai mult timp canalului său de YouTube. Potrivit Social Blade, el câştigă până la 400.000 de dolari pe lună de pe urma unor filme pe care le realizează chiar la el în dormitor.

„Eşti stăpânul a ceea ce nu spui şi sclavul a ceea ce nu vorbeşti.” – Sigmund Freud

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *