ZiarulRing

28-feb.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Peste 15.000 de fani ai „tricolorilor” sunt așteptați în această seară pe Stade de France

Avatar

Publicat

pe

La opt ani distanță de la ultima calificare la un turneu final, campionatul european din 2008, românia a fost privilegiată de sorți, cei care au decis ca selecționata pregătită de anghel iordănescu să aibă onoarea disputării meciului de deschidere a campioantului european, cu Franța.

”meciul carierei”, ”o bucurie imensă”, ”o emoție pe care vrem să o împărtășim cu fanii”, ”o onoare și o responsabilitate”. Acestea sunt trăirile jucătorilor naționalei în ceea ce privește turneul final din franța. Pe lângă actorii principali, fotbaliștii, protagoniști vor fi și suporterii. Peste două milioane de turiști sunt așteptați în franța pe toată durata campionatului european.

În acest sens, în urma atacurilor teroriste din 13 noiembrie 2015 desfășurate chiar în timpul meciului amical franța – germania, francezii au distribuit un număr record de 77.000 de forțe de ordine care vor încerca să asigure buna desfășurare a evenimentelor în timpul turneului final, dar și 13.000 de polițiști civili care vor patrula în afara stadionului.

Fan-zone-ul din paris, care poate găzdui peste 90.000 de oameni, este împrejmuit de un gard uriaș, cu doar șase căi de acces, iar cei care doresc să intre vor trebui să prezinte actul de identitate. Siguranța va fi asigurată de 1.500 de agenți de securitate.

Peste 15.000 de români sunt așteptați să participe la meciul de deschidere dintre franța și românia. În ciuda afluenței de suporteri și a interesului mare de care se bucură meciul de deschidere, fanii încă își mai pot procura bilete la meciul de deschidere. Aproximativ 400 de bilete de categorie 1 și 2 mai sunt disponibile, însă prețul lor este unul exorbitant: 400 de euro, dacă ținem cont de faptul că uefa i-a atenționat pe posibilii cumpărători că locurile rămase libere au o vizibilitate scăzută.

Echipele probabile:

Franța: lloris – sagna, rami, koscielny, evra – matuidi, kante, pogba – griezmann, giroud, payet

Advertisement

românia: tătărușanu – săpunaru, chiricheș, grigore, raț – pintilii, hoban – popa, n. Stanciu, b. Stancu – fl. Andone

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *