ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Pelinel, despre secretele relației cu Borcea: „Piesele lipsă sunt doar la mine”

Avatar

Publicat

pe

Însărcinată în șapte luni cu viitorul fiu al lui cristian borcea, valentina pelinel susține că nimeni nu deține adevărul despre relația ei cu omul de afaceri. Prezentă la lansarea site-ului femeide10.ro, unde își va publica jurnalul, a acordat un interviu pentru „ring”.

Cum ți s-a schimbat stilul de viață de când ești însărcinată?

Pentru că e și cel mic în joc, sunt mai atentă la ce gândesc, ce fac și ce mănânc. Mă pregătesc, ușor-ușor, de faza în care va trebui să-i acord toată atenția și să-mi aranjez lucrurile în viață pentru ca să-i fie bine întâi lui și apoi mie. Am luat doar 10 kilograme, pentru că am mâncat mai mult ca de obicei. Mi-am oferit acest cadou și m-am simțit bine. Nu mâncam dulciuri pentru că nu-mi plac, iar acum, uneori, poftesc și la dulciuri. Și mănânc cu măsură.

„cel mic va avea mai multe mămici”

Din superstiție, mulți evită să cumpere ceva până după naștere. Ai luat ceva pentru cel mic?

Nu cred în superstiții. Chiar i-am luat niște hăinuțe, când am fost la new york, pentru că nu m-am putut abține, dar mai am multe de organizat. Mă va ajuta și mama, plus că majoritatea prietenelor mele sunt mame, așa că vă dați seama câte sfaturi am de primit. Așa cum îmi spun ele, „cel mic va avea mai multe mămici”.

Ai avut vreo interdicție legată de zbor?

Am zburat la new york și m-am simțit foarte bine. E recomandat să nu exagerezi cu deplasările, iar eu am încercat să zbor până în opt luni, când există riscuri.

„mă uit toată ziua în oglindă și omor cântarul…”

Unde vei naște?

Advertisement

În românia, la o clinică privată, unde am asigurare – deci n-am făcut niciun barter. Vreau să am familia și prietenii aproape, să am susținere. Puteam naște și în sua, am plătit taxe timp de 10 ani, deci am și acolo asigurare de sănătate. Voi încerca să nasc pe cale naturală și fac deja exerciții de respirație. Dacă apare ceva pe parcurs, va decide doctorul.

Ai în plan un pictorial în luna a noua á la demi moore?

Nu-mi plac pozele nud cu mâna pe burtă. Mă uit toată ziua în oglindă și omor cântarul… Am două, care îmi arată grăsimea, masa musculară, apa, totul e controlat. Voi face o ședință foto inedită în stil retro, coafuri, machiaj și haine adecvate, iar la final se vor adăuga în spate peisaje.

Așteaptă scuze publice de la monica tatoiu

Ce mesaj ai pentru cei care au tot comentat despre tine și copil?

Niciodată nu le dau replică celor care încearcă să mă includă în războaie. Nu are rost să mă cobor. Recent, m-a sunat duhovnicul meu și mi-a zis: „sunt foarte mândru de tine pentru că n-ai picat în ispită și n-ai ripostat. Nu credeam că vei rezista”. Și m-am simțit puternică. Puteam să ies doar ca să mă apăr, dar nu vreau să mă afirm prin scandaluri. Și nu poți opri presa să scrie. Multe informații sunt neadevărate, toată lumea încearcă să recreeze un puzzle, dar lipsesc unele piese pe care le am doar eu. Se tot creează povești, scenarii, dar nu are cum să iasă până nu vin eu cu piesele lipsă.

Cum ai tranșat conflictul cu monica tatoiu?

În niciun fel. Ceea ce ar fi spus despre mine s-a dovedit neadevărat. M-a deranjat că a vorbit urât despre copil, ca mamă, simt nevoia să-l apăr și am trimis o notificare printr-un executor judecătoresc. Nimeni nu are voie să zică nimic rău despre el. Încă nu e vorba de niciun proces. Sper că își va cere scuze public față de copilul meu. În rest, își poate spune părerea despre mine, pro sau contra. N-am mai ținut legătura. Am cunoscut-o prin fostul soț și acum, el fiind foarte apropiat de ea, m-am retras. Nu s-a rupt o prietenie, dar am preferat să-mi văd de treaba mea.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *