ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Patru zodii care te lucrează pe la spate

Avatar

Publicat

pe

Nu este nicio noutate faptul că fiecare dintre noi avem defecte. Se întâmplă doar ca, la unii, anumite trăsături negative se manifestă mai mult decât în cazul altora.

Aici este vorba despre persoanele care sunt în stare să te trădeze fără prea multe remușcări, ba chiar cu zâmbetul pe buze.

Din diferite motive, cele patru native ale zodiilor prezentate în continuare sunt capabile să își trădeze apropiații sau să își abandoneze prietenii când au cea mai mare nevoie.

Gemeni

Nativele care sunt născute în zodia gemeni au tendința să trădeze, în special, pe plan amoros. Aceasta poate înșela încrederea partenerului cu zâmbetul pe buze, datorită laturii ei duplicitare. Dețin abilitatea de a-și ascunde părerea pe care o au și reușesc să trădeze fără ca ceilalți să își dea seama.

Nu i se mișcă nici un mușchi al feței atunci când te lucrează pe la spate și o face doar pentru că are interese materiale, care o determină să recurgă la astfel de tertipuri. Așadar, nativele din zodia gemeni vor face orice le stă în putință pentru a-și atinge scopul și pentru a reuși să ajungă acolo unde își doresc.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *