ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Moni a primit un inel de la un alt bărbat

Avatar

Publicat

pe

De Ziua Îndrăgostiţilor, vedetele au preferat să muncească şi să-şi rotunjească veniturile decât să fie alături persoana iubită.

Iri a servit-o pe Moni cu whisky

„Mi-am petrecut ziua muncind. Am filmat pentru emisiunea mea de pe B1 TV şi am fost DJ la radio, la InfoPro, unde am prezentat alături de Marius Onuc «Romanian Top20». Am avut emoţii pentru că a fost prima dată când am prezentat o emisiune la radio, dar m-am descurcat. Am fost cu Irina la cumpărături şi i-am luat lui Iri o inimioară de pluş. De la Irinel n-am primit nimic, însă socrul meu ne-a dăruit o sticlă de cremă de whisky. Am mai primit un inel de la David Sandu, singurul bijutier din România care expune în străinătate. Câteva momente romantice am petrecut cu Irinel, seara. Înainte să ne culcăm am mâncat napolitanele mele preferate şi am băut suc”, a povestit Monica pentru „ring”.

Trăistariu şi-a abandonat perechea

Cu toate că îşi ia iubita cu el de fiecare dată când are spectacole, de data asta, Mihai a făcut o excepţie. Ea a rămas în Constanţa, iar el şi-a respectat programul artistic în Bucureşti. „Ioana a rămas acasă, în seara asta mă întorc şi eu în Constanţa. Cadoul urmează să-l primească. L-am rugat pe fratele meu, Vasile, care e pictor, să mă ajute. I-am dat o poză cu Ioana, iar el i-a făcut portret după poză. Pe spatele tabloului i-am scris Ioanei o declaraţie de dragoste”, a mărturisit Trăistariu.

Mihai (Akcent) i-a luat soţiei telefon

Advertisement

„Am petrecut Ziua Îndrăgostiţilor cântând. Am avut spectacole la Timişoara, însă înainte să plec din Bucureşti i-am dăruit Laurei un telefon Blackberry, acelaşi model pe care îl am şi eu. I-am dăruit telefonul exact când şi-a luat licenţa la facultate, în felul ăsta am şi felicitat-o”, a declarat Mihai.

Cârcotaşii, pe Aleea Îndrăgostiţilor

De Valentine’s Day, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, cel din urmă însoţit de Ioana şi Eva (soţia şi fiica), au fost alături de cei mai îndrăgositiţi ascultători – cele 10 perechi premiate de Kiss FM, la campania Kiss4Love. Ceremonia s-a desfăşurat pe Aleea Îndrăgostiţilor din Parcul Cişmigiu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *