ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Mihaela Bilic ține o dietă specială pentru a nu se îngrășa. “Mănânc tot ce îmi place. Nu am niciun fel de interdicții”

Avatar

Publicat

pe

Mihaela Bilic oferă mereu sfaturi atunci când vine vorba despre obiceiurile alimentare, însă ce dietă specială ține specialista pentru a nu pune kilograme în plus? Prezentatoarea emisiunii “Doctor de bine” nu are restricții.

Ce dietă specială ține Mihaela Bilic. Așa reușește să se mențină în formă

Mulți români țin cont de sfaturile și recomandările oferite de Mihaela Bilic atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos. La 52 de ani, nutriționistul are o dietă specială și nu se îngrașă.

Aceasta a recunoscut că nu îi place apa și că nu bea foarte multă. În schimb, consumă mult lapte și ceai, dar și ciorbă. Obișnuiește să mănânce destul de puțin, ținând cont că este o persoană sedentară și nu face mișcare.

Din moment ce nu mănâncă prea mult, nu ezită să consume produsele care îi plac. Printre acestea se numără și merdenelele sau cartofii prăjiți, din când în când, dar în cantități mici.

“Eu mănânc o dată-n zi, nu îmi place apa și am recunoscut-o, adică sunt consecventă în afirmații. Beau lapte precum un bebeluș, beau ceai, mânânc ciorbă, nu-mi place apa, nu beau apă!

Și, altfel, mănânc puțin, pentru că ăsta este metabolismul, asta este alegerea mea, sunt o persoană sedentară, leneșă și comodă. Nu am reușit să fac din sport un prieten și un aliat și, atunci, în momentul în care nici nu faci mișcare, trebuie să tai și mai mult din aportul caloric.

Advertisement

M-am auto-condamnat la această restricție de cantitate și sărăcie din punct de vedere caloric, însă, atunci când mănânc, mănânc tot ce îmi place.

Nu am niciun fel de interdicții, nu mi-e frică să mănânc merdenele, șnițel, catofi prăjiți. Este adevărat, însă, că este rar și cantitatea este mică.”, a declarat Mihaela Bilic în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Cum reușește să scape Mihaela Bilic de senzația de foame

Atunci când îi este foame, Mihaela Bilic consumă diverse alimente mai ușoare pe parcursul zilei, până ajunge să ia cina. Specialista are doar o masă pe zi, care este una copioasă.

“Dacă îmi este foarte foame, mai iau un covrig cu un lapte bătut, mai mănânc o banană sau o supă cremă, astfel încât să trag de timp și să ajung la masa de seară.

O dată-n zi este, dar e seara, când pot să stau relaxată la masă și să am această bucurie că mi se cuvine o masă-n zi. E o chestiune de antrenament și de perseverență.

Nu mă mai întreb îmi place, nu-mi place. Este o realitate. E o chestiune de realism și de a pune un echilibru între silueta pe care ți-o dorești și puțina mâncare pe care poți să ți-o mai permiți”, a mai spus Mihaela Bilic.

Advertisement