ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Mesajul secret găsit de o femeie pe coșul de gunoi. Atenție, sună la poliție dacă vezi așa ceva

Avatar

Publicat

pe

Mesajul secret găsit de o femeie pe coșul de gunoi. Atenție, sună la poliție dacă vezi așa ceva. O doamnă a avut parte de șocul vieții când a mers să ducă  gunoiul. A decis pe loc să se mute la mama ei.

O femeie a găsit un mesaj secret atunci când a fost să ducă gunoiul. A realizat că poate fi victima unui psihopat și a fugit de acasă

O femeie a găsit un mesaj secret atunci când a ieșit să ducă gunoiul. A găsit un mesaj secret scris în zăpada din apropierea tomberonului de gunoi. Femeiea, după ce a aflat la ce este expusă a decis să plece de acasă.

O femeie nici nu se gândea că o să aibă șocul vieții ei după ce s-a dus să arunce găleata de hunoi afară. Jade, când a ajuns la coșul cu rotițe, a decoperit un mesaj dubios scris în zăpada de lângă tomberonul unde a vărsat resturile menajere. Mai exact, femeia a văzut scrise în zăpadă o cifră și o literă, respectiv ”1F”.

Femeia a filmat mesajul secret și l-a postat pe rețeaua de socializare

Neștiind ce se întâmplă, ce poate reprezenta acel scris, femeia s-a hotărât să facă un clip video cu mesajul mai mult decât bizar.

După asta, vrând să afle ce se întâmplă, aceasta a urcat filmulețul pe rețelele de socializare. În plus, Jade le-a solicitat prietenilor săi online să o ajute pentru a putea descifra mesajul, pentru a afla ce se întâmplă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *