ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Mască de față cu bicarbonat de sodiu, care te scapă de riduri și cearcăne. Efectul este uimitor

Avatar

Publicat

pe

Toate femeile știu că a avea un ten frumos este fundamental, însă cu greu se poate ajunge la un rezultat fenomenal, iar de la rezultat la o chestiune constantă. Pentru a ajunge în punctul dorit, ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu. Ingredientul minune te scapă de riduri, pete și cearcăne.

Masca de față cu bicarbonat de sodiu. Te scapă de riduri și cearcăne

Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru proprietățile sale infinite și s-a dovedit benefic, printre altele, și pentru ten. Un alt detaliu care face ca acest ingredient să fie folosit peste măsură este accesibilitatea lui.

Masca te ajută să scapi de cearcăne, pete și riduri

Masca despre care este vorba mai sus este complet naturală și o poți face acasă, fără să faci prea multă mizerie și fără să dai mulți bani pe un produs care ar acționa precum el. De menționat este să folosești exact ingredientele enumerate, fără a mai adăuga altele suplimentare. Masca te va ajuta să elimini, treptat, ridurile, cearcănele și petele.

Ingrediente:

  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • o ceaşcă de ceai de muşeţel sau apă fierbinte
  • o dischetă demachiantă

Mod de preparare:

Adaugă o linguriță de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă de apă fierbinte ori ceai de mușețel și amestecă foarte bine. După acest pas, înmoaie o dischetă demachiantă în soluția preparată și pune-o sub ochi ori pe zonele problematice. Las-o să acționeze preț de 10-15 minute. Clătește cu apă și, în final, aplică o cremă hidratantă.

Bicarbonatul, aliatul împotriva răcelii

Bicarbonatul de sodiu este un compus natural din categoria sărurilor și este una dintre cele mai sigure substanțe din câte există. El are efect de alcalinizare, reușind să reducă acidoza sistemică în întregul organism. Mai mult, ajută și menținerea unui pH optim. În 1922, metoda cea mai ieftină de a evita răceala era combinarea bicarbonatului cu apă rece. Tot ce trebuie să faci este să dizolvi doza recomandată mai jos de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă rece și să o bei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *