ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Măruţă RISIPEŞTE misterul! Ce spune despre PLECAREA din ProTV

Avatar

Publicat

pe

Piaţa media vuieşte! Conform ultimelor zvonuri apărute din seria „Vedetele pleacă, ProTV rămâne”, următoarea vedetă care pare că se reorientează spre alte proiecte este nimeni altul decât Cătălin Măruţă…. Demisia lui Adrian Sârbu de la vârful companiei a dat tonul unui lung şir de transferuri, unul mai şocant ca altul.

Odată cu demisia fostului boss, tot mai mulţi oameni-cheie au optat pentru diferite posturi TV. Rând pe rând, mulţi dintre cei care au construit imperiul PRO, în urmă cu 18 ani, au ales să-şi urmeze liderul… Printre cei care au părăsit televiziunea se numără: Maria Apostol, Andrei Boncea, Ruxandra Ion, regizorul Iura Luncaşu, membrii Serviciului Român de Comedie, Nicoleta Luciu, Iulia Vântur, Horia Brenciu, dar şi oameni mai puţin vizibili.

Odată cu acest val de plecări, inevitabil, pe piaţa media au început speculaţiile… Soarta „MasterChef” ar fi pe muchie de cuţit, iar următorul pe lista celor decişi să părăsească trustul ar fi prezentatorul Cătălin Măruţă, fiind decis să-şi dedice toată atenţia Casei de discuri Mango Records, dar şi altor producţii TV.

Neagă zvonurile şi rămâne fidel postului

Deşi situaţia la trustul PRO nu este tocmai roz, Cătălin s-a arătat surprins de aceste speculaţii şi ne-a mărturisit că postul la care îşi desfăşoară activitatea este un vis împlinit la care nu are de gând să renunţe prea curând.

„Niciodată nu mi-a trecut prin cap să părăsesc ProTV, a fost visul meu să lucrez aici şi sunt fericit că îmi trăiesc visul zilnic. Singura producţie TV în care mă implic este emisiunea «La Măruţă». Legat de casa de discuri, a fost un proiect special de care acum nu mă mai ocup”, a precizat prezentatorul TV. Societatea Mango Records SRL a fost înfiinţată în octombrie 2011, împreună cu finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, şi iubita lui, Anamaria Feher. Mango Records îşi are sediul în Sigma Center din Cluj-Napoca.

Advertisement

Dumnezeu m-a ajutat, munca şi sacrificiile mi-au fost compensate cu împliniri superbe.” – CĂTĂLIN MĂRUŢĂ

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *