ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INTERVIU cu tânăra speranţă dinamovistă Dorin Rotariu: „Ar fi de VIS să ne CALIFICĂM”

Avatar

Publicat

pe

Ieri, în febra pregătirilor dinaintea meciului cu Steaua, tânăra speranţă dinamovistă Dorin Rotariu ne-a acordat un interviu în noua sa locuinţă, apartamentul cu trei camere din complexul RIN Nord Residence, pus la dispoziţie de club.

Dorin, cum te simţi în casă nouă?

Foarte bine. E un apartament confortabil, este acasă, cum s-ar spune. Încă mă mai ocup cu despachetatul când nu sunt prins cu antrenamentele, dar pot să spun că m-am acomodat foarte bine. Vreau să mulţumesc conducerii pentru că s-a gândit să-mi asigure cele mai bune condiţii. Acest lucru mă ajută foarte mult, mai ales că am un avantaj extraordinar, deoarece baza de pregătire de la Săftica, unde facem antrenamentele, este foarte aproape şi în acest fel am mai mult timp pentru recuperare şi odihnă. Pe lângă asta, este un loc liniştit şi am absolut tot ce-mi trebuie.

Trecând la meciul cu Steaua, spune-ne care este starea ta de spirit înaintea acestui derby?

Sunt nerăbdător, abia aştept acest meci. Trebuie să demonstrăm că suntem Dinamo şi asta trebuie să se vadă în joc şi în special în rezultat. Vor fi mulţi oameni pe stadion şi, implicit, multă presiune pozitivă. Va trebui să dăm pe teren un procent dublu, de două sute la sută.

Steaua este o nucă tare. Poate fi spartă?

Ne gândim la toate posibilităţile, mai ales că Steaua în ultimul meci a suferit o înfrângere neaşteptată de la Vaslui. Este posibil să trecem de Steaua, nu este o echipă care nu poate fi depăşită. Trebuie doar să ne dorim şi să putem face acest lucru.

Cum ar fi pentru tine, la doar 18 ani, să câştigi un trofeu cu Dinamo?

Ar fi de vis, deoarece am fi deja calificaţi în cupele europene. Ar fi un moment extraordinar pentru toţi colegii mei, pentru toţi dinamoviştii, pentru tot clubul. Am muncit foarte mult şi se munceşte în continuare la echipă, iar câştigarea Cupei României ar fi o realizare foarte importantă pentru acest sezon.

Oamenii aşteaptă de la tine goluri. Îţi doreşti să marchezi cu Steaua?

E mai important să ne calificăm, nu contează câte goluri dau eu. Mai bine să dea colegii mei trei goluri şi să mergem în finală. Aşa vom fi fericiţi la final.

Cum vă motivează antrenorul Flavius Stoican pentru acest meci?

„Mister” ne-a ajutat de foarte multe ori şi cu siguranţă ne va ajuta în continuare. Este cel mai important derby, suntem motivaţi, ne gândim la acest meci, cu toţii vrem să o batem pe Steaua şi în special în semifinalele cupei, ca să ne calificăm.

Ai un mesaj pentru suporteri?

Vreau, în primul rând, să le mulţumesc pentru că fără ei nu cred că ajungeam unde suntem acum. Au fost momente grele în care ei ne-au susţinut, au cântat tot timpul, chiar şi pe ploaie. Le mulţumim şi sper să ne susţină în continuare.

„Trebuie să facem un joc mare pentru că suntem nevoiţi să recuperăm o diferenţă de trei goluri dacă ne dorim calificarea în finală.” – Dorin Rotariu

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *