ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marian Vanghelie a vorbit despre motivul divorțului de prima sa soție. “Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea”

Avatar

Publicat

pe

Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5 al Capitalei, a fost invitat în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Printre altele, acesta a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de prima soție. În prezent, el este căsătorit cu Oana Mizil și au împreună un copil.

Una dintre întrebările care, poate, au stat la un moment dat pe buzele multora și-a găsit răspuns aseară, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Marian Vanghelie a mărturisit care a fost motivul divorțului de prima soție.

“Sunt bărbat, am curaj, nu îmi este frică decât de Dumnezeu ”

“Mi-am respectat și iubit prima soție, a fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit să îi ofer, poate, tot ceea ce îi trebuia, din cauza programului meu, când am început entuziasmat să fac politică.

 Programul era de dimineață până noaptea. În momentul în care am început relația cu Oana (n.r. – Oana  Mizil), nu mai aveam o relație cu soția mea. (…) Sunt un om care știe să își asume ceea ce vrea.

Sunt bărbat, am curaj, nu îmi este frică decât de Dumnezeu”, a declarat acesta în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *