ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marele secret al soției lui Dan Petrescu! Arată impecabil la 45 de ani

Avatar

Publicat

pe

Adriana are 45 de ani, dar le poate face cu brio concurență și unor fete cu mult mai tinere decât aceasta. Vârsta din buletin nu reprezintă nimic pentru ea, atâta timp cât își respectă ritualul de îngrijire. Care este secretul ei?

Soția lui Dan Petrescu arată impecabil la 45 de ani. Cum reușește?

Adriana Petrescu are 45 de ani, dar se poate lăuda cu un fizic și un chip deosebit care nici că îi dau de gol vârsta din buletin. Aceasta ar putea să le facă lejer concurență unor tinere cu jumătate din vârsta ei, pentru că de-a lungul anilor a avut constant grijă la alimentație și a făcut mereu sport. Soția lui Petrescu este alintată în tabloide drept Victoria Beckham de România, pentru că deține un ten măsliniu ca acesteia, iar trăsăturile lungi și trupu tras ca prin inel o cam aseamănă cu vedeta internațională.

Adriana le-a arătat nu de puține ori celor care o urmăresc exact ritualul ei care o ajută să rămână la măsurile dorite. Atunci când nu ajunge la sală, imporvizează în casă și își face antrenamentele intense cu care este obișnuită. Soția sportivului a intrat în lumea modeling-ului încă de la 16 ani, motiv pentru care a știut parcă dintotdeauna cum își întrețină pielea, tipul de îngrijire de care are nevoie corpul ei și cum să se pună mereu în valoare.

Adriana face antrenamente intense acasă atunci când nu ajunge la sală și ar emare grijă la alimentație

„Toți suntem obosiți, toți avem zile grele”

„Sportul este esențial în viață mea și încerc să îl practic pe cât des posibil, chiar și atunci când sunt în vacanță, într-un alt oraș sau într-o altă țară. E un stil de viață, o obișnuință și nu mi se pare deloc înțelept să inventezi tot felul de scuze că să nu faci mișcare. Toți suntem obosiți, toți avem zile grele, dar dacă ne dorim cu adevărat găsim timp măcar pentru câteva exerciții, o alergare ușoară sau o serie de abdomene. Sportul nu doar te face să arăți mai bine, dar te face să te simți mai bine”
Adriana Petrescu

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *